Slovenija
21 ogledov

Nekdanji se lahko uprejo

Komentarjev 6
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • privat 08:06 27.maj 2012.

    pizdeki nam pravijo ..da je kriza?? Kaj Slovenija res nima enega človeka ,ki bi te pizdeke umiril in dal socialno sibkim??Ne pa jemal socialno šibkim in dajal bogatunim...vidim podobo janše z superhikom...roman alan ford

  • izRODEk 23:36 24.maj 2012.

    tile fašisti nimajo kaj več sprejemati. njihovi t.i. varčevalni ukrepi se k sreči sesuvajo v prah kar pa pomeni, da tudi vlada praktično isto kot pahorjeva, nima več opravilne sposobnosti in je za narod najbolje, da takoj nemudoma odstopi! fašiste ...prikaži več je treba pozapreti, ne pa podpirati in se udinjati njihovim idejam!SMRT FAŠIZMU! NE janšizmu!

  • izRODEk 23:36 24.maj 2012.

    Tole je ena od zgodovinskih resnic, ki še kako spominja na našega zločinca janšo: ista sta!Hitler je bil najprej kaplar, potem je bil zaprt zaradi poizkusa državnega udara in v zaporu ostal le kratek čas, na račun desničarskih ...prikaži več simpatizerjev v sodstvu ... svoj talent manipuliranja z množico ter gospodarsko krizo je izkoristil za naskok na oblast in ko je leta 1930 prišlo do novih volitev je Hitlerjeva stranka prišla v parlament kot druga najmočnejša stranka ... Po številnih političnih spletkah mu je 30. januarja leta 1933 končno uspelo. Postal je nemški kancler... to mu je omogočilo nenadzorovano vladanje. Vse politične sovražnike so aretirali in jih kasneje odvedli v koncentracijska taborišča. Tja so kasneje zapirali tudi homoseksualce, potepuhe, delomrzneže, prostozidarje ter Rome in Jude. S sprejetjem zakonodaje je legaliziral lastno diktaturo. Edini nedotaknjeni ustanovi sta bili Cerkev in armada, ker se je zavedal, da bi bilo njuno maščevanje usodno za njegov režim.

  • deželan 09:18 25.maj 2012.

    Recimo , da da poslanec ali manager za zaposlovanje mesečno od plače 2 do 3 €, torej je načelo večja plača večje nadomestilo ko se ga odpusti privlečeno iz naftalina nima nikakršne osnove.Torej imamo primer kako se umetno ...prikaži več ustvarijo socialne razlike med nezaposlenimi ?Kakšna pa je razlika med nezaposleno populacijo v času čakanja na delo ? Jaz je ne vidim , mi lahko kdo to pojasni ?Tako kot ne vidim razlike če kdo zboli. Ali je to navaden delavec, politik ali manager. Ko je človek bolan je bolan in vsakega je potrebno zdraviti enako, vsaj tako si predstavljam.Ker ne vidim nobenih razlik med ljudmi ki čakajo na delo oz. so nezaposleni menim, da bi morali dobiti vsi enako. Tako kot navaden delavec 400 - 500 € mesečno.

  • vidralas 06:26 25.maj 2012.

    Dokler bodo v Sloveniji razni izRODKI,ki sejejo toliko sovraštva in hudobije kot tale izRODEK,ki mu še ni prodrlo skozi lobanjsko opno,da revolucije že dolgo ni več,bomo Slovenci stopicali na mestu in se utapljali v sovraštvu.Takšne pokvarjence bi bilo potrebno osamiti,že ...prikaži več zaradi prihodnosti Slovenije,ki s takimi omejenci ne bo preživela.

  • Niko_K_ 00:43 25.maj 2012.

    Stalinova stranka je bila pa 1. v parlamentu (katera je po številu poslancev že?), pa je Hitler bil vajenc, ko je bilo treba masakrirat ljudi....

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.