Zdravje
4338 ogledov

Nemci opravili novo raziskavo glede koronavirusa

Komentarjev 8
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
    right 11:56 27.avgust 2020.

še ena pametna raziskava od 100000 predhodnih. raje raziskujte snovalce tega sranja, bo bolj koristno. aja, to si pa ne upate, pičke posrane

• oneh 12:19 27.avgust 2020.

Le zakaj bi morali nekaj raziskovati, ko pa očitno ti to že veš. Povej kar veš, čas in denar za raziskovanje pa se naj raja porabi za pomembnejše reči.

• MihaPu 12:31 27.avgust 2020.

To rečejo koruptivne nemško-židovske farmacevtsko plačane svinje, mi pa pravimo drugače, naredimo raziskavo kdo je to vse naredil in ga javno obesimo. Svinje ene patol'g'ške ni zaman izrek patolo'g'ški lažnivec.

• mph 13:30 27.avgust 2020.

Se pravi, da je DEJSTVO, da so imeli skoraj vsi umrli tudi pridružene bolezni, predvsem sladkorno, zelo nizek nivo vitamina D ... je bilo seveda popolno naključje. :-) Vsekakor bo po tej "študiji" vedno večji interes za cepiva (katerih pristaš ...prikaži več na splošno sem, tukaj pa vedno manj), pozabimo pa na podatek, da je verjetno 99% umrlih v prvem valu bilo starejših z en kup boleznimi, pa praktično nobenega otroka med njimi (kar je edino dobro pri vsem). Se pravi živimo v svetu neverjetnih naključij. :-)

ovca 14:33 27.avgust 2020.

Seveda, še ena raziskava, ki točno kontrira prvi nemški raziskavi, kjer so prišli do drugačnih ugotovitev. Logika, kdo dela raziskave in s kakšnim namenom. Pa smo zopet pri denarju. Virus vpliva na možgane? S tem se pa strinjam. Enim se ...prikaži več je zaradi njega (očitno so ga preživeli brez znakov) totalno odpeljalo!

• NeAnonimni 12:38 27.avgust 2020.

Nemci so imeli mnogo mnogo manj žrtev kot Italjani.. Mi pa smo sprejemali ukrepe glede na Italjanske številke..

• SonnyBlack 21:55 27.avgust 2020.

ja pa ja no,ker so nemci nardili to kao studijo ,bi naj mi verjeli v korono...kitajske raziskave niso ok? koronavirus je izmisljotina...politicna takika laganja,da bodo nekoc nastopali kot resitelji vseh nas in na racun tega uvedli sebi v prid prirejene ...prikaži več pogoje vladanja nad nami... nas ki v to ne verjamemo pa bojo na gestapovski nacin pospravli

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.