Avto
25 ogledov

Nemci merili izpuste: Nepravilnost pri kar 22 od 53 vozil

Komentarjev 4
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Avatar praufo
    praufo 11:02 23.april 2016.

    Lahko da gre za to, kar praviš, ampak zakaj se potem še vedno vztraja pri tako zastareli tehnologiji. Če nekaj kuriš, pač kuriš in emisije bodo vedno, ne morš jih spravt na nulo. Lahko, ampak potem se tako mašino ne ...prikaži več da naredit za tak dnar. Po drugi strani so pa nove tehnologije že razvite. Ampak ne, nafta je še vedno ogromen biznis, ki si ga delijo ameri s temi pokvarjenimi arabci.

  • alojzr 09:40 23.april 2016.

    Namen je jasen. Nemška politika bo poskrbela, da bodo omadeževani še vsi ostali svetovni proizvajalci avtomobilov, saj ne more dopustiti, da bi zgolj njihov nacionalni ponos Volkswagen obveljal za umazanega. In goljufivega. Pred afero VW nemški politiki seveda niti na ...prikaži veča pamet ni prišlo, da bi z mikroskopom preverjali izpuste, namenoma so gledali vstran.

  • Hi5 10:35 23.april 2016.

    Kot prvo, VW-ju je šlo predobro v ZDA, prodaja je rasla, zato so pač Američani, tako kot so našli izgovor za napad na Irak, našli krivca v VW-jevi povečani prodaji. Pač določeni ameriški lobiji, ko pride čas, ali te kupijo ...prikaži več ali pač uničijo. Preveri tržne deleže pred afero in po in vse ti bo jasno komu je šlo to v plus.

  • Hi5 10:35 23.april 2016.

    Kot drugo. To da so vsi drugi ali velika večina njih vpleteni v afero, nič presenetljivega. Zaposleni prehajajo iz enega koncerna v drug in seveda take stvari, kdor koli si jih izmisli, ne ostanejo dolgo skrite. Ta zadeva pa zdaleč ...prikaži več ni novost in za ta štos vedo vsi in si se ga poslužujejo. In seveda, niso v VW-ju nori, da bodo sami trpeli posledice. Če goljufajo vsi, potem naj nosi vsak svoj delež greha v skladu s svojim deležem ne trgu. Simple as that.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.