Slovenija
44 ogledov

Nemški tisk kritično do Maribora

Komentarjev 7
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Žurnalček 09:41 20.januar 2012.

    Kako mislite , da lahko kulturo proizvaja strojni tehnik . Kako lahko mislite , da so sploh vedo kaj je kultura, če samo enkrat v življenju vidite in slišite in vidite Viole. To da pa peščica starih Mariborčanov zganja Winershulle ...prikaži več , je pa pogojni refleks iz preteklosti, ki ga pa kmetavzarji z Kangelco na čelu nikoli niso niti poznali. Samo mesto , pa niti slučajno ni lepo , ker lepota mesta je v fasadah stavb in njihovi urejenosti, potem pa vse ostalo. Pa kaj vam bi pravil, pridite pogledati LJ pa boste videli v čem je razlika in zakaj je tako napisala !

  • Zoran Srot 21:28 19.januar 2012.

    bi lahko preko titovega mosta šla pa skočila bi blo vsaj nekaj zanimivega:-)hehehehe te.le

  • LOL-ka 22:07 19.januar 2012.

    tipkarski škrat.. :) MaribOrU! :D

  • Stolp 21:03 19.januar 2012.

    No, evo slovenčki vas je en naa realna tla postavu!Sicer da ne bi govorili o Rurski regiji ki je pred leti bila prestolnica kulture. Pojdite recimo samo v tamkajšnji Duisburg ali Oberhausen, boste Maribor vzljubili.Tudi Rotterdam ...prikaži več je bil mesto kulture. Rotterdam je sicer čisto in urejeno mesto s smislom za moderno kulturo a tam je starega mesta še manj kot v Mariboru(pravzaprav ena cerkev in niče več). Je p res da je vse staro mesto izginilo v nemškem bombardiranju med WW2.

  • LOL-ka 22:06 19.januar 2012.

    NIČ OSEBNEGA NIMAM PROTI MARIBURO, ampak za ta naziv mislim, da je zelo neprimerno (v konkurenci z evropskimi mesti)..

  • mb 07:01 20.januar 2012.

    sem iz maribora.meni je uganka, kako je mb dobil naziv EPK. Ne rečem, da se občasni kaj ne dogaja, ampak dejansko je to mesto beda od bedeČe ne bi imel solidne službe bi se že zdavnaj odselil ...prikaži več - no saj sem se samo še v slubo v mb hodimMestni park je bil včasih lep, akvarij tudi, muzeji so katastrofa , včasih se je še kaj dogajalo v sačmotu ali v kgb - mogoče se še ampak ne zasledijem več, gledališče nekaj malega miga, drugače pa je vse samo sebi namenjeno.tjec lahko umre od dolgega časa.in to ni prvi tak članek o MB-ju. tudi srbi so podobno napisali.MB je vedno bil 3-razredno delavsko mesto in bo tako tudi ostalo. lahko se funkcionarji na trepalnice postavijo pa se ne bo nič spremenilo. samo župana si poglejmo pa je vse jasno

  • MK 08:31 20.januar 2012.

    sm iz ljubljane in vam pravim ta baba ma celoletni PMS. Šef jo je skenslu iz fuka v pisarni, mož je že zdavnej šel, otroci so homoseksualci, pes je šel raje v zavetišče, kot da bi bil pr njej. Baba ...prikaži več ma mastno čupo, smrdi po cigaretih čeprav je že 69x nehala kadit in še rom bi je ne s štapom dreznu in jo pošljejo v Maribor, da naredi reportažo o EPK.Dejstvo je da je Maribor te projekte dobil tudi z namenom razvoja mesta v smislu novih zgradb in novega zagona ustvarjanja in kulture in zaradi ene same prireditve ne bo zraslo novo, lepše mesto s srečnimi ljudmi in množico na ulicah, ki bo navdušeno pozdravljalo vsako babnco iz švabije, ki misli, da je pojedla vso znanost ko je v šoli enkrat za domače branje prebrala nekaj Gotheja.čjus!

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.