Mater se pa namatra v max 40 minutah, Najbrž se bolj namatrajo poslušalci. Ja, Špelica debelica, časi presenečenja Atomik harmonik so nepreklicno mimo in sama pač nisi neka klasa.
"Zapomnite si, da nič v življenju ni zastonj."Potem ona tudi mami računa in svojim prijateljem in prijateljicam? In nič dobrodelnega ne stori? ... Škoda za Špelo. Odkar je šla v numerologijo pa k Marku Potrču (neki vitamini, aniticepilstvo), se ji je poslabšal.
Ja zato je pa še vedno sama
Mora pohitet z nabirko,čas se izteka
Cena pravzaprav ne pove nič, pa čeprav jo je skalkulirala numerologinja, naj objavi še blokec z rezervacijami in naročili.
Pri meni ne bi nastopila,da mi da pet jurjev na uro.....
Mater se pa namatra v max 40 minutah, Najbrž se bolj namatrajo poslušalci. Ja, Špelica debelica, časi presenečenja Atomik harmonik so nepreklicno mimo in sama pač nisi neka klasa.
Zanimiva bi bila v kombinaciji z Golobom, bi mu vsaj veverico dala v pogon, tako pa…..
"Zapomnite si, da nič v življenju ni zastonj."Potem ona tudi mami računa in svojim prijateljem in prijateljicam? In nič dobrodelnega ne stori? ... Škoda za Špelo. Odkar je šla v numerologijo pa k Marku Potrču (neki vitamini, aniticepilstvo), se ji je poslabšal.
🍓 Vroča dekleta čakajo na vas na 👉 𝗦𝗲𝘅𝘁𝗼.𝗹𝗶𝗳𝗲
Meni je moja kvaziloginja izračunala da ne smem poslušat in brati karkoli o Špeli Grošelj.
Čak mal, marsikaj mi je jasno, ni mi pa jasno, da toto še kdo najame+ plača, da mu kruli na zabavi..?? Ma ne me hecat no.....