V resnici se mi je ta ženska zasmilila. Tako obupno se trudi biti lepa, da je to že patetično. Kar poglejte jo, kakšne v poze se spravlja, da bi bila kameri všečna, medtem ko Janšev plešasti pudelj ob njej govori...… ...prikaži več https://svet24.si/novice/politika/janez-jansa-ne-pozna-ustave-68397
Daleč od lepotice. Za Slovenijo je naredila manj od nič, povlekla pa ogromno davkoplačevalskega denarja. Končat ni zmogla niti enega ubogega faxa. Vprašanje če govori tekoče angleško. Bila je nora na Boro od čorbe, kateri je imel nas Slovence za… ...prikaži več dunajske konjarje. No sedaj je on konjar 2 metra pod zemljo.
V resnici se mi je ta ženska zasmilila. Tako obupno se trudi biti lepa, da je to že patetično. Kar poglejte jo, kakšne v poze se spravlja, da bi bila kameri všečna, medtem ko Janšev plešasti pudelj ob njej govori...… ...prikaži več https://svet24.si/novice/politika/janez-jansa-ne-pozna-ustave-68397
Kaj,obraz si je dala presadit,o groza
Naredila si je kariero kot kopriva. Sicer pa, gimnazijska maturantka..
Koga briga njena faca? Zakaj sploh pišete d bilne stvari.?
Sem pa tja je to dobr , da si dotični-a prečita in zve , kaj folk o njej misli !
Greš malo po svoje pa te lojalni janšistični troli hitro popljuvajo
Se ji sfaclalo ko je zvedla da jo Krjavelj vara s suhljato jerajevo kozo .
Ostala bi tam kjer je bila na televiziji ali na radiu!!!! Koklja....
Ko gre baba v meno se začne rediti !Dejte no pogledat , kje ima neprijavljeno pištolo , ki jo je za #uslugo" dobila od plešca !
Botox, pa to!
Človeku se kar zasmili. Vedno se je trudila za nekaj, kar ne more biti. Popravki obraza kot beg pred starostjo.
Simpl: malo je shujšala, pa aplicirati si je dala botox in filerje.
Daleč od lepotice. Za Slovenijo je naredila manj od nič, povlekla pa ogromno davkoplačevalskega denarja. Končat ni zmogla niti enega ubogega faxa. Vprašanje če govori tekoče angleško. Bila je nora na Boro od čorbe, kateri je imel nas Slovence za… ...prikaži več dunajske konjarje. No sedaj je on konjar 2 metra pod zemljo.
Idioti, neposrečena slika, nič ni narobe z njo, nimate bolj resnega dela?
Nikoli ni bila lepotica in nikoli ne bo, dejstvo pa je, da z vsemi popravki obraza izgleda grozno in definitivno ne mlajša za 10 let.
ko šljivi njeno faco, fino bi blo da bi se v glavi kaj spremenilo ?
🍓 Vroča dekleta čakajo na vas na 👉 𝗦𝗲𝘅𝘁𝗼.𝗹𝗶𝗳𝗲