Slovenija

Bohinj: Skupino treh pohodnikov pričakal trop volkov, to je sledilo...

Komentarjev 10
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
    NickMason. 11:53 04.avgust 2026.

Volk nikoli ne napada ,dokazano neštetokrat in večkrat že naleteli na cel trop,niti pod razno ne napadejo,je pač grozno in se ustrašiš ,ampak ni panike

• Toma 12:14 04.avgust 2026.

Nisem prištaš takšnih dokazov. Tudi pirane ne napadajo človeka - dokazano, ko se jebiolog kopal v čebru piran ampak, ko te ena poskusi…

• Tone2K 12:18 04.avgust 2026.

Ja vprašaj tistega volka, ki je nedolgo nazaj nekaj napadal ljudi v Nemčiji. Verjetno je pozabil, da je volk in da bi se moral pred ljudmi umakniti.

• Naklonsky 12:37 04.avgust 2026.

Mason - no ja, res da mogoče ta tvoj volk ni bil hud - nekateri pa prekleto so, zlasti v krdelu na njihovem teritoriju. Pri tebi je verjetno bolj hudo zaradi medvedov!

Bozo53 12:35 04.avgust 2026.

Volk je ob srečanju s človekom bolj prestrašen, kot človek. Ampak tole so bli makaronarji, ki ponoči bojijo komarjev, kaj šele volkca!

mahatma2 13:24 04.avgust 2026.

Volku ali medvedu se je najbolje umakniti ritensko. En korak nazaj , eden pa vstran, vseeno levo ali desno , pa spet eden nazaj in vstran, vstran pa zato , da ne stopiš v lasten drek , ker ti lahko spodrsne.

• Toma 12:16 04.avgust 2026.

Me zanima, če se bojijo močnih LED reflektorjev tako kot se ognja (na filmu)?

• Pierre 14:12 04.avgust 2026.

Taljani pogumni...Mamma mia! Aiuto!

• djdj 13:12 04.avgust 2026.

Pošteno bi bilo, da bi makaronarji plačali to posredovanje. Me zanimalo kako bi bilo in koliko bi plačal, če bi jaz klical pri njih, zaradi takšnega razloga.

• cigomigo 13:08 04.avgust 2026.

Trop volkov ni problem,,če pa srečaš trop ali pa celo leglo golobistov ali levakov pa bodi siguren da te bodo obrali do zadnjega dinarja,,Zato je moje geslo,,,,kdor voli levake ali golobiste je TESLO,,,

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.