Slovenija
87 ogledov

Neutemeljeno grozijo z vaškimi stražami?

Komentarjev 7
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • mb 13:15 22.junij 2012.

    za kaj pa je potem policija pristojna !? pa naj napišejo kazni za prehitro hojo, ali pa hojo po cestišču namesto po pločniku itd. če se hoče se da

  • 1111 12:21 22.junij 2012.

    ...tle se kaže nemoč državljanov...cigani delajo kar hočejo, tajkuni in vlada kradejo kolikor hočejo...in kdo najebe??? ...mi !!! ...a smo tako državo hoteli imet, a smo tega pajaca izvolili??? ...Virant in kompanija, ki ste v to režijo šli, se ...prikaži več boste kesali še na mnoga leta!!!...sedaj pa vsi z novimi lap-topi talajte minuse...aja, sem pozabu, petek je, so že v koloni na Dragonji!!!

  • slovenka 19:24 22.junij 2012.

    To je pa res vse skupaj iz trte izvito, če olepšam vse skupaj. Kako lahko nek novinar zapiše toliko domnev in spreobrnjenih resnic v tako majhnem članku ? Najbolj me skrbi, ker se piše, kot da so sedaj Romi ...prikaži veči žrtve in ne civili. Bila sem na sestanku in pol tega ni res, kar je zapisano. Dejstvo je, da so žrtve in oškodovanci vaščani in da se je zgodilo 11 KD v zelo kratkem času. Kdo so storilci ni nihče nikogar omenjal in na nikogar nihče pokazal s prstom, še manj pa kdo koga obtoževal. Romi so sami sebe obtoževali, čeprav jih je tako policija, kot govorci, mirili, da jih nihče ne obtožuje ničesar. Šele ko niso nehali so padali očitki tudi zaradi kršitev javnega reda in miru v zadnjem času. Še bolj pa je zanimivo, da je novinar šel po izjavo podžupanji, ki je sploh ni bilo na sestanku. Tudi župana ne, čeprav je bil v redu vabljen. Skrb za (so)krajane Kočevske deželice je očitno vodilnim na Občini, povsem nepomembno, dokler jih kdo ne ogroža neposredno.Izjava novinarja -

  • slovenka 19:27 22.junij 2012.

    dodajam : nadaljujem...Izjava novinarja - citiram : "Neuradno. Naši viri domnevajo, da je do zaostritve razmer prišlo zaradi Vidrihove priključitve Regijski civilni iniciativi, ki jo vodi Silvo Mesojedec."Noro, ni kaj. Priključitve ? Od kdaj pa je ...prikaži več podpora VO, KS, ali CI že priključitev ? Da, vsi se povezujemo in podpiramo, saj za navadno rajo nima nihče posluha, niti nihče ne ukrene nič konkretnega, da se stanje in sožitje z Romi izboljšuje. Kadar pride do takih in drugačnih incidentoiv, niso nikoli žrtve ljudje, ki so oškodovani ali celo žrtve - ampak vedno in povsod samo Romi. Kdo za vraga pa smo ostali državljani in tisti zgledni Romi, ki delamo, ustvarjamo in vplačujemo v državno blagajno ? Kje in kdaj bomo mi imeli kaj pravic in zaščite, da bomo lahko živeli človeku dostojno življenje ?

  • vidrih 22:34 22.junij 2012.

    V ZVEZI Z OBJAVLJENIM ČLANKOM SE OGLAŠAM ZARADI NERESNIC,KATERE SO BILE OBJAVLJENE.V ČLANKU SE OMENJAJO VAŠKE STRAŽE O KATERIH NA SESTANKU NISMO GOVORILI.PRAV TAKO NE DRŽI TRDITEV,DA SEM ČLAN CIVILNE INICIATIVE SILVA MESOJEDCA.SESTANEK JE BIL SKLICAN NA TEMO POVEČANJA KAZNIVIH ...prikaži več DEJANJ V VASI.Z NOVINARSKIMI NERESNIČNIMI IZJAVAMI SAMO VZBUJATE NESTRPNOST MED VAŠČANI.VAŠČANI IN ROMSKA SKUPNOST V VASI ŽIVIMO ŽE MNOGO LET V SOŽITJU.KAZNIVA DEJANJA MORAMO PREPREČEVATI TAKO ROMI,KOT NEROMI.OSEBE KATERE NISO PRISOSTVOVALE SESTANKU,VAM NOVINARJEM NE MOREJO PODAJATI IZJAV.

  • privat 07:27 26.april 2013.

    Kot da je policija sposobna ustaviti dejanja ,ki ga povzročajo cigani in njihova miselnost. ..policaji se jih bolj bojijo kot samega hudiča...

  • Silvo Mesojedec 09:42 23.junij 2012.

    Pričakoval bi, da pisec tega članka preveri pri civilni iniciativi priključitev g. Vidriha k nam. O tem se nikoli nismo pogovarjali. je pa eno dejstvo. In to je, da se vsepovsod, kjer prebivajo Romi pojavljajo težave. Kdaj se bodo Romi ...prikaži več usedli skupaj, ugotovili vzroke, zakaj so prisotne te težave in sami poskrbeli za zmanjšanje teh težav. Dokler pa se bodo sestajali zgolj zaradi zahtev do države, kako naj jim pomaga urediti bivanjske razmere in ne bodo znali ustaviti tistih, ki povzročajo dejanja, ki mečejo slabo luč na celotno romsko skupnost pa bo le še več trenj.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.