Svet
29468 ogledov

Prevarantski pilot več mesecev prevažal potnike po celotni Evropi

Komentarjev 12
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Kmodri_ 21:23 12.november 2025.

Zgleda, da je prej treniral na popularnem Flight simulatorjev. Nadarjenosti pa mu tudi ne manjka....naj mu dosodijo obvezno šolanje za pilota....nato pa kot družbeno koristno delo za minimalca pilotira. tovorna letala...mislim, da bi bil s kaznijo zelo zadovoljen....

• Pepe007 07:11 13.november 2025.

Dvomim, da je povsem brez kvalifikacij. Verjetno pa ima premalo ur letenja.

mahatma2 23:29 12.november 2025.

Če ga niso odkrili ponarejenih dokazil prvi dan in je dosedaj pilotiral brez nesreče , potem naj mu plačajo , da bo naredil res izpit tako kot je pravilno in naj še naprej pilotira , ker on je pilot brez ...prikaži večz papirjev ali z njimi.

• bobubob 08:48 14.november 2025.

No, potem pa le tako naprej tudi pri kirurgih. Neuspešni se bodo sami razkrili - oziroma jih bo razkril mrtev pacient, ostali naturščiki pa bodo pač operirali naprej... sicer pa so prav to naredili s kovid 'cepivom', dokler gre, gre, ...prikaži več potem pa - omerta !

• dare326 20:22 15.november 2025.

Znani so primeri, ko so šoferji brez izpita prevozili tudi milijon km brez prometnega prekrška. Najbrž jih je bilo strah, da bi jih dobili in so vozili po predpisih. :))

• bobubob 08:43 14.november 2025.

Več predpisov, več lukenj. In manj zdrave pameti. Ne velja samo za letalstvo.

• rd2dmk2 10:48 13.november 2025.

hm, menda se gre najprej v simulator, šele poj na avion. jest bi namesto njega odpustil vse okol njega. ker so preveč nesposobni da bi odkril da mogoče ne zna upravljat aviona. in to mene bolj skrbi kot , to ...prikaži več da ta tip nima licence. to je isto kotkje drugje tip ima diplomo, zraven pa ne zna si rit obrisat. inkaj bomo s takim.p.s. rit obrisat se ne učiš na nobeni šoli torej da vam bo jasno nima splošnega znanja in pameti.

• Janez_533 11:15 13.november 2025.

Rd2dmk2, mogoče bi bilo dobro, če bi se ti vpisal v kakšen začetni tečaj slovenskega jezika. Ne obvladaš niti maternega jezika, pa bi rad komentiral in "odpuščal" ljudi kar vse počez? Preberi še enkrat svoj komentar, se postavi pred ogledalo ...prikaži več in se vprašaj: "Ali imam jaz dovolj splošnega znanja in pameti, da drugim solim pamet?"

• rd2dmk2 17:46 13.november 2025.

oh no janez.. kaj ti razumeš samo čisto knjižno slovenščino in nič po domače. ja zate bolj je važno da nimaš konja v hlevu kot pa da imaš kojna v bajn. če ne zastopš po domač , pejt ti na ...prikaži večna kakšen tečaj al pa ostani v šoli pri učiteljici slovenščine, ker pr nas v rovtih boš rabil prevajalnik. sam google ga še ni izplunu.p.s. sem pa sigurn, da sploh ne veš kaj sem sploh hotu povedat.

karjola 06:41 13.november 2025.

V sloveniji smo svetovni prvaki v ponarejenih diplomah

• Idioti 16:15 13.november 2025.

Na MS FS imam več ur letenja, kot katerikoli pilot kapetan na tem svetu ! Leteti ni problem , problem je v malenkostih , ki pa jih ni bilo mogoče zaznati s strani kapetanov , ker je človek že prej ...prikaži večej letel in jih ni delal . Kriv je prvi delodajalec , pri njih se je pa lovil !

• Idioti 17:08 14.november 2025.

Sem pač eden od tistih , ki se javijo , ko stevardesa vpraša . če zna kdo pilotirati letalo , misleč s tem pristati . in to katerekoli avion .

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.