Svet
4943 ogledov

Neverjetni podatki hrvaškega turizma, toliko nočitev so ustvarili Slovenci

Komentarjev 7
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • maček 14:32 27.september 2025.

Žurnal pa reklamira zagorje, hrvaško, ne naše. Pfuj.

• Xman 21:34 25.september 2025.

Kdo to verjame! Za morje, ki je njihov edini vir prihodkov, so v vojnah umirali vsi možni, razen hrvatov, tudi Slovenci, ki so jim hrvati odvzeli Dravsko banovino. Zdaj pa jim butalci z regresi in odrekanjem dvigujejo plače in polnijo ...prikaži več proračun, zato da nam pretepajo mladinoi in kradejo Piranski zaliv....! Pravi ste hlapci!

• Idioti 09:59 28.september 2025.

Okoli m 1 miljon Srbov želi RH vse najslabše . In se na vse to, gredo Hrvati z njimi še kregat. Bombe so na plažah že eksplodirale tam 1972 leta , če jim kaj ex. sedaj , država propade, ker ...prikaži večr drugega kot turizma nimajo , sam se tega ne zavedajo oz. mislijo , da so boga za jajca zagrabil !

• Kmodri_ 21:27 25.september 2025.

Vsak Euro preveč!

• Ender3 21:17 25.september 2025.

Ni kaj, slovenceljni jim dobro polnimo proračun nam pa mediji posledično širijo informacije kako nas po povprečni plači kockasti dohitevajo..Vse kar imajo stavijo na počitniški turizem..

• Idioti 09:48 28.september 2025.

Jaz letos tudi ene kugle sladoleda nisem kupil . Popil sem 15 kav in v luna parku za otroke zapravil kakšnih 20 € To je bila moja izvenpasionska poraba za skupno 200 nočitev v dveh različnih območjih. Rekel sem si ...prikaži več , ne dam jim 1 € , ravno zaradi nenormalnega dviga cen . Denar sem rabil samo v trgovinah za nabavo hrane .in pijač!

• Idioti 09:40 28.september 2025.

Naših 200 nočitev pa ne računajo , ker ne vedo za njih ! In kolko je še takšnih Slovencev v svojih bajtah , ki se ne prijavljajo . Greste na Policijo izpolnite kartonček o privremenom boravku , plačate 1 € ...prikaži več€ in ostanete 3 mesece . Ne plačujemo hotele , vendar je poraba za prehrano in pijačo , ter komunalne storitve enaka kot doma . Znesek porabe je pa 2x večji od vsakega Švabskega turista , ki ostane 10 dni v A hotelu .

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.