Slovenija /slovenija/crna-kronika
2253 ogledov

Noro, kaj so našli pri srboritih mulcih

Komentarjev 10
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
    Bozo53 11:50 15.september 2025.

Bakreni??

• atamama 19:30 15.september 2025.

Iz pogovorov z Dolenjci, posebno tistimi iz NM sem izluščil, da se v okolici centra oziroma Tuša, obeh železniških postaj, Portovala zbirajo ciganski mladeniči z namenom kakšen telefon ukrast, kašen evro, pa kakšnega prebutat, tako za vadbo. Kje je tu ...prikaži več preventivno delo policije? Ni ga, mora varovati ohceti in vladarje? Se pa spomnim leta nazaj, v kino Šiška sem šel. Kupiti sem moral ''cegu'' sicer bi ? Repriza je bila, ko so prišli na Vič. Smo se usekali, mir pa je bil. In Dolenjci, kje so jajca?

• mateja04 14:03 15.september 2025.

Pošteno zmlatit, staršem globe do neba, pa bo mir.

• Toma 15:37 15.september 2025.

Krejzi-bejbi, a ti sploh veš kdo so romorodci?

• Toma 13:11 15.september 2025.

Novo mesto je padlo, Šentjernej je padel, Kočevje je padlo…. Kdaj pade Golobnjak?

• Ender3 13:39 15.september 2025.

Takrat, ko bo Sava mleko Šmarna gora pa maslo..

• mateja04 13:59 15.september 2025.

Lahko so tud jansharijevi rojaki

rajko55 14:17 15.september 2025.

Lahko so tud tinini konjušari

• atamama 19:36 15.september 2025.

Ne bo miru dokler večinsko prebivalstvo ne bo teh skupin ciganov pregnalo. Predlagam pa Dolenjcem, da izmerijo odzivni čas policije ko oni prijavijo napad in odzivni čas policije, ko bodo cigani tepeni. Pa sankcije naj primerjajo. Morda bodo opazili dejstvo, ...prikaži več da civili so zgolj potrošna roba za kazni, cigoti pa svetinja. Kako lepo javno razsvetljavo je naredil župan. Z EU sredstvi. Pa čigav je ta denar, od EU, ne moj iz Viča, od vsakega poštenega, ki plača davke in denar kanalizirajo cigotom...

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.