Avto
11070 ogledov

Neverjetno, kako je med mladimi upadlo zanimanje za vozniški izpit

Komentarjev 9
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Laznivi 10:59 25.junij 2019.

    Mladina je vedno bolj invalidna in opravilno nesposobna...zadovoljijo se z strganimi kaubojkami pivom , spinelom in obvezno telefonom..brez ciljev brez zelje po uspeh...nic od nic cele generacije brezveznezev. Tudi mi v komunajzu nismo imali nicesar ampak smo trdo delali med ...prikaži več pocitnicami da smo takoj po 18 imeli soferski...

  • maresem 11:39 25.junij 2019.

    Nobene škode, itak so nesposobni... obvladajo le pametne telefone, oni sami so pa butci in zombiji. Sicer imajo pa javni prevoz, ki je itak na pol izkoriščen.

  • crniovcar 10:20 25.junij 2019.

    Neverjetno, kako je med mladimi upadlo zanimanje za pridobitev vozniškega izpita za avto.Vse brez veze!!! mladi nimajo službe!!! ni denarja ne za ispit ne za avto .. strokonvnjaki lahko nakladajo kolker hočejo ,s polnimi žepi

  • Avatar Leon
    Leon 11:28 25.junij 2019.

    Lucas Casasnovas je izdal, da trenutno razvijajo dva produkta iz kategorije mikromobilnost: eXS-KickScooter in minimo kvadricikel, ki ga lahko vozijo tudi najstniki brez vozniškega izpita......Kaj pa žrtve ? Takšni brez prometnega znanja in poznavanja cestno prometnih predpisov bodo prve žrtve ...prikaži več korporativne prodaje . Prometno znanje pridobljeno v OŠ je samo začetek ,kar dokazujejo otroci ,ko s kolesi divjajo po pločnikih in nepremišljeno izivajo srečo . To je pomanjkanje nadzora staršev .

  • TistoPravo 21:41 25.junij 2019.

    Zaman tak pesimizem. Smo v dobi, ko se nam obetajo velike mobilnostne in komunikacijske spremembe. Prav kmalu se bomo vozili, in ne bomo več vozili. Oziroma bomo tam, pa nas ne bo. Klasične izgube časa za vožnjo bo vse manj.

  • jakec1575 23:04 25.junij 2019.

    2 reči. Čez 10 let bo to, da ne bo voznikov naš najmanjši problem, kakor se trenutno odvijajo razmere globalnih nestabilnosti. Odraz tega, da ima človek šele pri 38 letih za nov avto je v tem, da kapital ni skoraj ...prikaži več čisto nič obdavčen in da je delo 50% obdavčeno. To, da so plače v zadnjih 20 letih globalno zrasle za 8%, produktivnost pa za 80%. Rezultat so jahte in miljarderji, ki kopičijo denar na kupu. Ekonomija in okolje od tega nimata popolnoma nič.

    • kapibara 06:57 26.junij 2019.

      Bo treba delat, pa ne ga srat.. poklici izumirajo..

  • kmetek 12:12 25.junij 2019.

    Zakaj lažete? Od kje pa potem vedno več avtov?

  • NeAnonimni 21:38 25.junij 2019.

    Ker mlad bi pa vozil v takih cajtih? Poglejte si samo kolk so moderni avti grozni v teh časih.. grdi, neživahni, nekiEkoUbijanjeZabave.. kultura starejših voznikov, ko povsod vozijo 70km/h in povzročajo nevarne situacije.. in povsod so radarji, policaji ki te ...prikaži več nadzorujejo in želijo sam kasirat.. aja, pa povsod moraš plačat parkiranje, nekje že od 7ih zjutri.. komu se da zbujat za listek.. Aja.. "obvezni tečaj vožnje" ki je včasih stal 40€. Ko pa je postal obvezen, se je pa cena potrojila.. Ehh..

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.