Slovenija
273 ogledov

Neznanci že tretjič poškodovali tablo

Komentarjev 5
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • munja 18:53 07.junij 2025.

Ker sem neveden, prosim za obrazložitev, kdo sta ti dve in za kakšne pomembne zasluge gre, da imata ulico oz. to tablo??

• bobubob 17:41 07.junij 2025.

In kdo oziroma kaj sta ta dva osebka? Njune zasluge, da imata tablo? Partizanski kurirki/kurirja/+-›žnj@ ? Morda pogumni kovid cepilki? Ukrajinki?

• Ender3 18:54 07.junij 2025.

ChatGPT znaš uporabljati ? Dobro se je podučiti preden pišeš negativne komentarje.

• Plavi-mil 19:38 07.junij 2025.

Samo zanima me, če imata oče in mama tudi svojo ulico, ali je poimenovanje ulic samo za pe-dre in lez-bi jke?

mahatma2 10:54 09.junij 2025.

Nič nimam proti LGBT sem zato, da imajo enake pravice kot vsi ostali zdravi ljudje. To imenovanje je pa reklama za izenačevanje LGBT z ostalimi ljudmi v kontekstu, da je spolni odnos med dvema ženskama ali moškima popolnoma enakovreden , ...prikaži večn , kot pa spolni odnos med moškim in žensko. No tule je pa zame konec zdrave pameti in zato je bolje , da se takih imenovanj družba izogiba. Sem proti nestrpnosti, samo takega mnenja je še množica ljudi in to ni nestrpnost pač pa normalnost v okviru narave.

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.