• Magazin • /magazin/vip

Nika Prevc ob veliko denarja, kriva naj bi bila njena osebnost

Komentarjev 10
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
    ales39 12:27 07.oktober 2026.

Punca je v prvi vrsti ŠPORTNICA in ne estradnice. Res ima mal težav v komunikaciji, je bolj zaprtega tipa osebnost, ampak jo ravno to dela drugačno in vrhunsko. S temi medijskimi pritiski jo bodo samo uničili. Potem bo prepozno za… ...prikaži več jok. Pustite jo pri miru, naj skače in nas razveseljuje z zmagami in dobrimi rezultati, ne pa s pogovornimi oddajami in druženjem s kvazipomembneži.

• Majazmaja 14:28 07.oktober 2026.

Mislim, da je ne morejo uničiti - ima izjemno podporo v družini, ki ji je omogočila več kot samo ustrezen psihofizični razvoj in to je nekaj, kar je nekaterim športnikom (npr. Primož Peterka) žal manjkalo.

• Grunf 12:36 07.oktober 2026.

Vse se vrti okoli denarja, nič novega. Bi pa propagandisti Redbulla, če bi znali, prav to razliko v značaju med bratom in sestro, lahko spretno izkoristili in naredili odlično marketinško in seveda tudi donosno zgodbo. No, mogoče bi Niki s… ...prikaži več tem hudo presedali in je celo bolje, da jo pustijo pri miru.

• Majazmaja 14:26 07.oktober 2026.

Imajo pač starokopiten marketing. Verjamem, da bi Nika dobro predstavljala znamko.

• Rim 11:46 07.oktober 2026.

Je v obdobju, ko se ji vse spreminja in odrašča. Dajmo jo čas, da odraste brez nepotrebnega dodatnega pritiska medijev. Sedaj potrebuje zaupanje in podporo, pa se bo prej ali malo kasneje izšlo.

• Majazmaja 14:25 07.oktober 2026.

Nika je bolj introvertirana in s tem ni nič narobe. V biznisu so bili v preteklosti med top managerji izjemno ekstravertirani ljudje, introvertirani niso imeli možnosti; trend na srečo zadnjih 10, 15 let se spreminja, tako bo tudi v športu.… ...prikaži več Meni je Nika všeč - dobro artikulirana, prizemljena, inteligentna, simpatična, izjemna športnica in želim ji vse najbolje. Redbullu pa, če je to seveda res, je lahko žal za njo. Niso vsi, ki sledijo tej znamki, ekstraverti in z njo bi se lahko poistovetili.

Garancija 17:50 07.oktober 2026.

Mi grejo na smeh vsi kvazi novinarji ,ki se drenajo ob njej,samo da so oni na zaslonu,in da služijo na njen račun,patetiki

• dare326 18:08 07.oktober 2026.

RedBull je kemija in cukr, dve svinjariji, ki bi ju morali prepovedati. Vse "energijske" pijače so svinjarija in škodujejo zdravju.

• SOBOTA2210 12:52 07.oktober 2026.

Pozdravljeni, ponudba za posojilo med zasebnimi resnimi v 24 urah. Dajem resna in zanesljiva zasebna posojila v razponu od 2.000 € do 7.000.000 € s stopnjo 3%. Če vas to zanima, me kontaktirajte po mojem e-pošti: marijarajevic259@gmail.com

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.