Šport /sport/zimski-sporti
542 ogledov

Šok za Prevc v prvi seriji, a nato zanesljivo do skupne zmage

Komentarjev 3
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
    StarMačk 18:20 01.januar 2026.

Neglede na velik napredek Nike Prevc v drugi seriji je tekma potekala v neregularnih razmerah, ker vetrovni dodatki realno še zdaleč niso nadomestili handicapa nenehnega spreminjanja smeri vetra v katerem se je znašlo 3/4 skakalk, med katerimi Prevčeva v prvi, ...prikaži več Vodanova pa v drugi seriji. Sta pa zagotovo več kot zadovoljni Kitajka in Kanadčanka, kajti v regularnih razmerah bi Kitajka, čeprav lepo napreduje, težko videla deseterico, Kanadčanka pa zmago, oz. celo zmagovalni oder.

mahatma2 19:10 01.januar 2026.

StarMačk ..... Tule pa imaš do zadnje vejice prav. enako seveda menim tudi sam in mimogrede povedano , smučarski skoki obsegajo kar velik kos mojega življenja. Ali morda tudi tvojega . Pa SREČNO2026➕➕👍👍🎄🎄

StarMačk 20:25 01.januar 2026.

Davno nazaj, še v moji rani mladosti cca. 3-4 leta... Ampak v tistih časih so bili smučarski skoki "drugačen šport" ko je bila pomembna le dosežena daljava in slog... Takrat so bile še prave zime in kolebal sem med skoki ...prikaži veči in nogometom, kar sem na začetku nekako lahko kombiniral, ob prehodu v mladinsko kategorijo pa se je vseeno bilo potrebno odločiti in nogomet "je zmagal"... Tudi jaz želim🎇🎆Srečno novo leto 2026 🎆🎇🍷

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.