Avto
253 ogledov

Nizozemci do Kopra kar z avtovlakom

Komentarjev 7
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • speris 09:50 05.julij 2013.

    kjeri debili..ok itak da je ceneje ce vozis. Se ceneje pa prides skozi z nizko cenovnim letom in rent-a-carjem .. za 1 teden.. pa se prej si tam.. nevem kje so tej izracunali take stroske, res ne..

  • Poss 13:41 05.julij 2013.

    In kje piše, da smejo it samo za 1 teden. Kaj pa če bi želeli biti v Sloveniji 3 tedne ali 1 mesec? Si preračunal ceno rent-a-carja za 1 mesec?

  • Stolp 19:19 05.julij 2013.

    Pa niti ne Slovenije, večina se jih stavim da v Sloveniji ne bo niti ustavila ali pa kvečejemu za en dan. Cilja sta Hrvaška in severovzhodni del italije.

  • KOJAK 20:36 05.julij 2013.

    speris ... ne hodijo vsi na tak dopust kot ti. Z nizkocenovnikom lahko s seboj vzameš dvoje gate in polno denarnico, torej moraš najeti taxi da te vozi naokrog in vzeti polni penzion. Če greš z avtom do Kopra imaš ...prikaži več v avtu kup prtljage + šotor za kamp. Lahko greš ob obali do Dalmacije in se vedno kje ustaviš. Ti ki boš šel z nizkocenovnikom pa boš 10 dni ležal na eni in isti plaži.

  • mirko 19:44 05.julij 2013.

    Kaj pa naj delajo tri tedne pri nas ? Nizozemci so odprt narod brez predsodkov in hočejo za svoj denar v času počitnic uživat. Uživat v hrani, pijači, seksu in še kaj. Edino kar je za Nizozemce zanimivo pri nas ...prikaži večs je Bled, to si pa ogledajo v enem dnevu. Nizozemci so miselno pred nami vsaj 50 let, če ne več. Nizozemci so svetovljani in avanturisti že po naravi. Oni uživajo v državi kjer se kaj dogaja, od prostitucije do raznih večjih žurov na prostem, tudi drogo imajo radi. Kaj jim pa lahko naša napol komunistična država ponudi od tega ? Nič.

  • mph 20:06 05.julij 2013.

    Khm, kar sem razumel je preračunano in naciljano za družine z otroci, pa rahlo dvomim, da bodo ti prišli sem zaradi Sex & Drugs & Rock & Roll. Kaj misliš, da celo populacijo zanima samo to? Pri nas je še ...prikaži več en kup drugih stvari, kar čista narava, Postojnska in druge jame, ....

  • dd1307 20:09 05.julij 2013.

    To se prav zate je život samo droga, seks, žur. Vse ostalo je nek polovičen komunizem. Na takih kot si ti sigurno svet stoji. Sicer pa nizozemci v praksi zgledajo bizarno beli ljudje s slabim okusom za garderobo, nasploh se ...prikaži več pa držijo bolj v ozadju. In še to, avtovlak si bojo dejansko kupil ljudje, ki v življenju dejansko nekaj delajo in od njih nekaj je. Zato si sploh lahko kupijo spodoben avto in grejo z za njih neznatno dražjim vlakom na jadran, ker so miselno toliko naprednejši od tebe, da v avtovlaku vidijo predvsem prednost pri neobrabi avtomobila, neutrujenosti in močno zmanjšanemu riziku na poti.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.