Svet
40 ogledov

Nizozemska: RKC s kastracijami nad homoseksualnost

Komentarjev 6
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Stolp 19:17 19.marec 2012.

    Kaj to pomeni 'slinil s tičem po njej'?

  • erikkk 22:24 19.marec 2012.

    Potem "Stolp" pomeni da so z pedofilijo cerkveniki naredili še uslugo ogromno fantom po svetu ki so zaradi tega danes psihični bolniki. Po tvoje so vsi pedofili iz cerkva brezgrešniki in kastracija za njih ni potrebna. Ko pa se je ...prikaži več treba spolno psihično izživljat nad fanti pa jim uničit življenje pa navali narode , ane ...Pejt si pregledat možgane ...

  • jose3 16:56 02.maj 2012.

    In kako so kastrirali? V cerkvah s srpom? Gre še za eno Žurnalovo raco, podobno kot tisto, da je šel Bojan Požar meditirat v Indijo.

  • Stolp 16:35 19.marec 2012.

    Kako si drznete kritizirati cerkev. To se je predstojnikom tiste psihiatrične klinike sam Bog prikazal in rekel, naj jih s kastracijo obvarujejo večnega ognja in pekla. Vi ne veste kakšno dobro delo so storili tem mladim fantom!Tista posiljevanja ...prikaži več cerkvenikov - jah so imeli mladenuiči malo zabave a jim ne privoščite?Še dobro da predstavniki takratne nizozemske oblasti niso preprečili kastracij. Sam hudič jih je gotovo skušal, da bi to naredili a so se mu s trdno voljo in molitvami uprli! Če nič drugega je pa pomagalo malo aktive, ki so je bili na svoje bančne račune v ta namen deležni od cerkve.Pridobivati dovoljenje od staršev pa itak ni bilo potrebno saj so starši takrat bili takrat še tako verni in pobožni, da bi se s tem itak strinjali. Vse za svoje drage otročičke. Saj veste, da jim starši vedno hočejo le dobro!

  • krtina 18:48 19.marec 2012.

    STOLPIz tvojih predhodnih komentarjev je povsem jasno, da sodiš med istospolne. Zato je ta spodnji komentar povsem navadna umazana provokacija. Spellji se. Sam ne sodim med tiste, ki hodijo v cerkev, da pa se bo vsak slinil po njej ...prikaži več s svojim tičem, pa tudi ne gre.

  • Stolp 06:42 20.marec 2012.

    Cerkvenim pedofilom bo Bog odpustil, če se bodo le pokesali.Po vsakem takem pedofilskem dejanju gredo k spovedi k svojemu predpostavljenemu se tam ispovejo potem pa zmolijo par molitvic in Bog jim odpusti.Včasih jih za pokoro škof ...prikaži več še premesti v kako drugo škofijo ali pa za nagrado, da malo spozna novih fantov...

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.