Slovenija
5429 ogledov

Šoštanj v šoku: Nenadna odločitev velike banke razburila občane

Komentarjev 14
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
    StarMačk 22:48 27.november 2025.

Če bo poziv župana Šoštanja s strani vodstva NLB naletel na gluha ušesa, mu predlagam, da pozove vse svoje občane in tudi podjetja, ter pravne subjekte, ki imajo sedež v občini, so komitenti NLB in to lahko storijo, da kolektivno ...prikaži več svoje NLB račune prenesejo na Deželno banko... Me zanima, če bi banka še bila tako zagreta za zaprtje, ko bi bila postavljena pred dejstvo, da bo čez noč ob. npr. tisoč komitentov!? Če pa ima banka v občini le še "kakšnih sto" komitentov, pa je njihova odločitev jasna.

• rd2dmk2 19:50 27.november 2025.

ja in zakaj parabite banko ? aja na bankomatih se ne more več plačat položnic in opraviti pologov. ha zdaj znajo manj kot pred 100 leti, ko so jih prvič odprli. pejte k šefom, pa naj vam dajo plačo na ...prikaži več roko, prispevke za to in ono pa naj pridejo ministri sami iskat. me zanima kolkčasa bo trajal da bo 10 bank. p.s. delavsk hranilnica bi morala biti v vsaki vasi, ker je to delavska, sindikalna, če že ni v vsaki vasi vsaj podružnica sindikata

• ToSmJest 18:13 27.november 2025.

Zakaj bi sploh rabil banko? Po mojem že vsaj 3 leta nisem prestopil praga banke.

• Kojak 18:52 27.november 2025.

Moja 81 letna mama gre še vedno po pokojnino na banko...

mahatma2 15:57 28.november 2025.

Kojak .... Jo boš pač peljal v Velenje , ali naj tebe pooblasti tako kot je moja tašča pooblastila svojo hčer se pravi mojo ženo. Skratka malo drugače povedano , banka v Šoštanju je ravno toliko potrebna kot banka na Kredarici.

• ToSmJest 10:03 29.november 2025.

Moja 86 letna mama vse plačuje s kartico ali gre na bankomat. Tudi ni bila v banki že celo večnost.

• Ender3 23:18 27.november 2025.

Se bo treba navadit živet brez bank in bančnih lobijev. Kako to poteka naj si vzame primer Kitajsko..

• Grunf 17:50 27.november 2025.

Bo vse uredil minister za kohezijo Jevšek, čim pride iz bolniške.

• Ender3 23:11 27.november 2025.

Bo to uredila ECB ko bo uvedla digitalni €. Banke je treba ukiniti. Ustvarjajo finančni promet s tem , da lupijo komitente..

• dare326 20:47 27.november 2025.

NLB je del Rothschildove bančne hobotnice. Forsirajo digitalno bančništvo, nič več fizičnega denarja, da bodo lahko še bolj manipulirali z državljani in vrednostjo denarja. Še digitalna osebna in nadzor bo popoln. Če boš širil "sovražni govor" ti bodo omejili dostop ...prikaži več do denarja, da boš ostal lačen, strgan in bos. Eni so že navajeni na strgane kavbojke in jim ne bo hudega, ker je to baje moderno. Uničeno zdravstvo, slaba hrana, evtanazija, virusi, pečeni ščurki in sintetično meso. To vas čaka.

• Ender3 23:13 27.november 2025.

Nas to čaka kaj, pametnjakpvič ti boš pa izuzet.

mahatma2 22:29 27.november 2025.

Od Šoštanja do Velenja je po googlu 6,3 km in če nekdo iz Šoštanja ne more do Velenja je : Ali star in dementen ali pa len ko fuks. Sicer pa na splošno se banke kaj dosti več ne rabi. ...prikaži več Imamo banko na telefonu in ni problem karkoli plačati. Pretresen in v šoku sem, kako so ljudje lahko izkoriščevalski, tule žal Šoštanjčani z županom na čelu. kar hitro naj zaprejo.

StarMačk 23:05 27.november 2025.

Verjetno ima največ zaposlenih Šoštanjčanov res službo v Velenju, tudi kateri drugi sosednji občini in bi lahko tam opravljali bančne zadeve, ampak to sploh ni poanta problema, ker med drugim gre tudi za zaledje Šoštanja, kot so Topolščica in vse ...prikaži več okoliške vasi in na vse zadnje prav tako občinski interes, naloga župana pa ni, da molče sprejme samovoljo institucije kot je banka ampak, da se z vsemi pravno veljavnimi sredstvi njihovi nameri upre...

mahatma2 07:13 28.november 2025.

StarMačk... Jaz imam do banke 10 km in še nikoli nisem pomislil , da imam daleč in tudi v naši okolici so kraji kjer je do banke od 5-10 km in od nekaterih naselij je morda še malo več in ...prikaži večn nihče ne jamra, tako kot Šoštanjčani in kot praviš tudi zaledje , kateri kot si že povedal imajo verjetno tudi službo v Velenju , zato je banka v Šoštanju popolnoma nepotrebna in nepomembna zadeva za kvalitetno življenje . Za kvalitetno življenje je potrebno marsikaj drugega kot pa banka.

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.