Popotnik
6367 ogledov

Nore cene smučarskih vozovnic v Italiji ... A dobra novica za Slovence

Komentarjev 3
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
    Garancija 08:58 08.november 2025.

Haha,ja to nas hočejo prepričat da je pri nas karta za te otroške proge cenejša,pač kontra propaganda v vsej svoji sili.Hec pa je da v avstriji vidiš vse naše ministre ki smučajo,ne marajo pa da ste vi tam

• 4krogci 07:36 08.november 2025.

vse cene so se dviglne? ma nemoj...apartma za 4 osebe 200metrov od zicnice na Kronplatzu 65€ z vkljucenimi taksami in vsem....dnevna ze res 80€+...ampak ko gres za 5-7 dni skupi na smucanje pa postane ta cena okol 50€ na dan ...prikaži več za smucanje....to pa je velika razlika...pri nas pa dnevna 47€...ko gres za 7 dni je se vedno dnevna 47€!

• desyncx 10:49 08.november 2025.

To, da so se cene dvignile je samo propaganda. Če so se podražile samo cene na smučiščih v bližini meja, še to ne pomeni, da se je vsepovsod podražilo. "Socialci" se lahko gredo smučati na kakšno smučišče na Češko. Mi ...prikaži več Mi ponavadi gremo na smuko za 10 ali 14 dni. En dan smučanja je vsaj za mene tako, kot da bi se danes odpeljal nekam 200 km in šel samo na kavo in potem nazaj :D :D.

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.