V bistvu je kraja , samo kot ti praviš , da te ne moti je pravzaprav nekaj resnice v tem. Ljudje so ta oblačila namenili tistim ki jih potrebujejo in tako ogromno število oblek kot je vidno na posnetku sigurno… ...prikaži večo ne potrebujeta . Torej je lahko v ozadju tudi kakšen posel, ker če so obleke dokaj u redu potem ni nemogoče jih tudi za male pare prodati. Sicer pa sta po svoje blesava to početi pri belem dnevu je vedno rizik , da te dobijo. V glavnem to je kraja in kot taka se mora tudi obravnavati.
Mene ne moti, moti me pretirana kazen, katere sploh ne bi smelo biti, za podarjeno, četudi ni v zaboju,to me hudičevo moti, ta naša zblojena birokracija.
Tudi če so to cigani, za to jih ne bi nikoli prijavil.
Kaj je tle norega,to se dogaja vsak dan,ne kradejo ampak jemljejo kar ni pod ključem,in to so romuni,cigani in to odpeljejo v bosno na tržnico,in tam veselo prodajajo.Sicer pa ne vem kaj paničarite,te cunje ste itak vrgli stran,zdej pa je vse narobe
Iz nekaterih steklenic , ki so posebej oblikovane za neko vrsto pijače , se da lepo izvesti kozarce . Ja pa steklenice na čep so na kavcijo . Po presutju kontejnera v kamion , se pa itak vse zdrobi in… ...prikaži večn ostane samo še cenena surovina na novo embalažo .
Ja s čim se Policija želi ukvarjati , ne moreš verjeti . Dejte se no mal skulirat šefi na polciji ! Oblačila so darovana , zabojnik ni zaklenjen in dokler ga podjetje , ki je lastnik zabojnika ne odpelje ni… ...prikaži veči njegovo . Vse kar jim "ukradejo " jim ne ukradejo , ker oni sploh ne vedo , če so jim kaj ukradli . Vsa ta roba pa konča nekje na nerazvitem področju in jo lastniki kontejnerjev ravno tako prodajo ! Dejte rajši lovit mobitelaše v avtih
Tole me niti ne moti veliko, problem je, da ti isti posamezniki kradejo tudi stvari, ki jih ljudje niso zavrgli.
V bistvu je kraja , samo kot ti praviš , da te ne moti je pravzaprav nekaj resnice v tem. Ljudje so ta oblačila namenili tistim ki jih potrebujejo in tako ogromno število oblek kot je vidno na posnetku sigurno… ...prikaži večo ne potrebujeta . Torej je lahko v ozadju tudi kakšen posel, ker če so obleke dokaj u redu potem ni nemogoče jih tudi za male pare prodati. Sicer pa sta po svoje blesava to početi pri belem dnevu je vedno rizik , da te dobijo. V glavnem to je kraja in kot taka se mora tudi obravnavati.
Kraja je, ker daš to v zabojnik v tuji lasti. Če ne bi bilo v zabojniku, lahko vsak vzame. Humana ta oblačila prodaja za male pare.
Cigo - ta lepše pobere, ostalo pa v hosto zavrže. Videno ničkolikokrat.
Ciganska posla, to je že stalnica in sem tole prvič videl cca 10 let nazaj.
Pravzaprav cca 15 let nazaj.
A se nekateri pripravljajo na volitve..Da bodo lepše izgledali !
Hi, hi, hi, ...
To ni nič novega. Je stalnica, Romuni in naši brazilci. Oblačila razsortirajo in kar jim ne ustreza, zavržejo, kjer nanese.
Cigo mafija pač!!!
Mene ne moti, moti me pretirana kazen, katere sploh ne bi smelo biti, za podarjeno, četudi ni v zaboju,to me hudičevo moti, ta naša zblojena birokracija. Tudi če so to cigani, za to jih ne bi nikoli prijavil.
Nevem od kdaj je kraja smeti kraja
V KOčevju je to stalnica bila,zdaj so kontejnerji večinoma zaklenjeni in je mir.Sicer da gre kdo to prijavit je pa še večji butnglavc
To se ne sme tolerirati. To je kraja. Če rabi oblačila za sebe naj gre na RK.
Si pa res optimist
To vse gre v bosno kjer kupujete poceni oblačila in čevlje
Kaj je tle norega,to se dogaja vsak dan,ne kradejo ampak jemljejo kar ni pod ključem,in to so romuni,cigani in to odpeljejo v bosno na tržnico,in tam veselo prodajajo.Sicer pa ne vem kaj paničarite,te cunje ste itak vrgli stran,zdej pa je vse narobe
Iz nekaterih steklenic , ki so posebej oblikovane za neko vrsto pijače , se da lepo izvesti kozarce . Ja pa steklenice na čep so na kavcijo . Po presutju kontejnera v kamion , se pa itak vse zdrobi in… ...prikaži večn ostane samo še cenena surovina na novo embalažo .
Ja s čim se Policija želi ukvarjati , ne moreš verjeti . Dejte se no mal skulirat šefi na polciji ! Oblačila so darovana , zabojnik ni zaklenjen in dokler ga podjetje , ki je lastnik zabojnika ne odpelje ni… ...prikaži veči njegovo . Vse kar jim "ukradejo " jim ne ukradejo , ker oni sploh ne vedo , če so jim kaj ukradli . Vsa ta roba pa konča nekje na nerazvitem področju in jo lastniki kontejnerjev ravno tako prodajo ! Dejte rajši lovit mobitelaše v avtih
Na cesti na Brdo v Ljubljani je to stalna praksa. Edino razmetano potem puščajo za seboj.
V Trzinu sem naletel na mlajši par, ki je praznil zabojnik s steklenicami.