Slovenija
22786 ogledov

Nori posnetki: Poglejte, kaj je par sredi belega dne počel v Ljubljani

Komentarjev 21
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Luksi 17:27 22.september 2025.

Tole me niti ne moti veliko, problem je, da ti isti posamezniki kradejo tudi stvari, ki jih ljudje niso zavrgli.

mahatma2 22:34 22.september 2025.

V bistvu je kraja , samo kot ti praviš , da te ne moti je pravzaprav nekaj resnice v tem. Ljudje so ta oblačila namenili tistim ki jih potrebujejo in tako ogromno število oblek kot je vidno na posnetku sigurno ...prikaži večo ne potrebujeta . Torej je lahko v ozadju tudi kakšen posel, ker če so obleke dokaj u redu potem ni nemogoče jih tudi za male pare prodati. Sicer pa sta po svoje blesava to početi pri belem dnevu je vedno rizik , da te dobijo. V glavnem to je kraja in kot taka se mora tudi obravnavati.

• dare326 22:52 22.september 2025.

Kraja je, ker daš to v zabojnik v tuji lasti. Če ne bi bilo v zabojniku, lahko vsak vzame. Humana ta oblačila prodaja za male pare.

• niloda 19:11 22.september 2025.

Cigo - ta lepše pobere, ostalo pa v hosto zavrže. Videno ničkolikokrat.

• URIAH HEEP 16:42 22.september 2025.

Ciganska posla, to je že stalnica in sem tole prvič videl cca 10 let nazaj.

• Ender3 18:17 22.september 2025.

A se nekateri pripravljajo na volitve..Da bodo lepše izgledali !

Zala 02:24 23.september 2025.

To ni nič novega. Je stalnica, Romuni in naši brazilci. Oblačila razsortirajo in kar jim ne ustreza, zavržejo, kjer nanese.

Slayer 19:40 22.september 2025.

Cigo mafija pač!!!

• Plavi-mil 19:35 22.september 2025.

Mene ne moti, moti me pretirana kazen, katere sploh ne bi smelo biti, za podarjeno, četudi ni v zaboju,to me hudičevo moti, ta naša zblojena birokracija. Tudi če so to cigani, za to jih ne bi nikoli prijavil.

• mihevc 06:50 23.september 2025.

Nevem od kdaj je kraja smeti kraja

NickMason 19:40 22.september 2025.

V KOčevju je to stalnica bila,zdaj so kontejnerji večinoma zaklenjeni in je mir.Sicer da gre kdo to prijavit je pa še večji butnglavc

• optimist11 20:47 22.september 2025.

To se ne sme tolerirati. To je kraja. Če rabi oblačila za sebe naj gre na RK.

karjola 11:16 23.september 2025.

To vse gre v bosno kjer kupujete poceni oblačila in čevlje

Garancija 06:55 23.september 2025.

Kaj je tle norega,to se dogaja vsak dan,ne kradejo ampak jemljejo kar ni pod ključem,in to so romuni,cigani in to odpeljejo v bosno na tržnico,in tam veselo prodajajo.Sicer pa ne vem kaj paničarite,te cunje ste itak vrgli stran,zdej pa je vse narobe

• Idioti 20:10 24.september 2025.

Iz nekaterih steklenic , ki so posebej oblikovane za neko vrsto pijače , se da lepo izvesti kozarce . Ja pa steklenice na čep so na kavcijo . Po presutju kontejnera v kamion , se pa itak vse zdrobi in ...prikaži večn ostane samo še cenena surovina na novo embalažo .

• Idioti 20:03 24.september 2025.

Ja s čim se Policija želi ukvarjati , ne moreš verjeti . Dejte se no mal skulirat šefi na polciji ! Oblačila so darovana , zabojnik ni zaklenjen in dokler ga podjetje , ki je lastnik zabojnika ne odpelje ni ...prikaži veči njegovo . Vse kar jim "ukradejo " jim ne ukradejo , ker oni sploh ne vedo , če so jim kaj ukradli . Vsa ta roba pa konča nekje na nerazvitem področju in jo lastniki kontejnerjev ravno tako prodajo ! Dejte rajši lovit mobitelaše v avtih

• Ales123 07:37 23.september 2025.

Na cesti na Brdo v Ljubljani je to stalna praksa. Edino razmetano potem puščajo za seboj.

• dare326 22:54 22.september 2025.

V Trzinu sem naletel na mlajši par, ki je praznil zabojnik s steklenicami.

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.