Noro je, da skuša RTV znižati IQ televiziji z novimi oddajami. Dobesedno se jim je zmešalo. Medtem ko jo gledamo ravno zato (smo jo), ker ne poneumlja. Zdaj je pod nivojem komercialk. Daleč pod. Sramota.
..ako večina postaja bebava, temu sledijo - ne msl't, da se bodo kdaj prilagajal' peščici intelektualcev.. tistga pol butli ne bi bli sposobni gledat' - ergo -
saj; - menim, da se povprečje znižuje - kot praviš "normalen" je zame osebno postal butast; le-tem, ker so večina, se prilagaja program.. žal
nared' isto, kot jaz - ne glej bedarij, ker so ustvarjene za bedake..
Očitno imajo slovensko ljudstvo za rednecke in hilibilye. No, saj je teh v Sloveniji vse manj, a po po mnenju RTV ravno obratno! Njihov moto je bebilne oddaje in joške in čim manj kruha!
Začnite služiti preko Pi Network kripto rudarjenja. Enostavno naložite aplikacijo in uporabite kodo, ki vam takoj doda 1 kovanec in 25% višji donos vsak dan.
Koda: DZETOTEX
Povezava: https://minepi.com/dzetotex
Na referendumu smo se odločili, da mora biti RTV uravnotežena, se pravi, za vsakogar nekaj. Zato so naredili kviz, ki ga razumejo tudi desnuharji. Samo še karaoke z govejo glasbo manjkajo, hehehe.
Noro je, da skuša RTV znižati IQ televiziji z novimi oddajami. Dobesedno se jim je zmešalo. Medtem ko jo gledamo ravno zato (smo jo), ker ne poneumlja. Zdaj je pod nivojem komercialk. Daleč pod. Sramota.
..ako večina postaja bebava, temu sledijo - ne msl't, da se bodo kdaj prilagajal' peščici intelektualcev.. tistga pol butli ne bi bli sposobni gledat' - ergo -
Kdo govori o intelektualcih? Govorimo o normalnih razvedrilnih oddajah za normalen IQ.
saj; - menim, da se povprečje znižuje - kot praviš "normalen" je zame osebno postal butast; le-tem, ker so večina, se prilagaja program.. žal nared' isto, kot jaz - ne glej bedarij, ker so ustvarjene za bedake..
Ni mi všeč, zato tudi ne bom več gledal. Ravno tako tisti JAPAJADE, kjer naslov, po mojem mnenju, sploh nima zveze z narodnozabavno glasbo.
Očitno imajo slovensko ljudstvo za rednecke in hilibilye. No, saj je teh v Sloveniji vse manj, a po po mnenju RTV ravno obratno! Njihov moto je bebilne oddaje in joške in čim manj kruha!
Mitička multipraktik - jo itak ne prebavljam!!!
S temi oddajami se delajo prav norca s potencialnimi gledalci. Sramota je. kaj se gredo
Z vsakim posegom v rtv program je slabše.
Te TV novosti so podcenjevanje IQ gledalcev...lahko, da je večini všeč, pa naj naredijo še nekaj za manjšinjsli del.
Kdaj pride na male ekrane Jasna Kuljaj?
Glih za trumpa in muska.
🍓 Vroča dekleta čakajo na vas na 👉 𝗦𝗲𝘅𝘁𝗼.𝗹𝗶𝗳𝗲
Začnite služiti preko Pi Network kripto rudarjenja. Enostavno naložite aplikacijo in uporabite kodo, ki vam takoj doda 1 kovanec in 25% višji donos vsak dan. Koda: DZETOTEX Povezava: https://minepi.com/dzetotex
Na referendumu smo se odločili, da mora biti RTV uravnotežena, se pravi, za vsakogar nekaj. Zato so naredili kviz, ki ga razumejo tudi desnuharji. Samo še karaoke z govejo glasbo manjkajo, hehehe.
Pssst, saj vemo, da se guzis okoli trubacev😝🤦♂️💩🖕🏿