Svet
1250 ogledov

Nov incident z droni, nad nuklearko opazili tri brezpilotne letalnike

Komentarjev 37
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
    Človek2025 17:48 10.november 2025.

Če nam je to všeč ali ne,bo treba na evropska letališča namestiti motilce signala za drone in sistem za njihovo sestreljevanje. To zahteva denar in čas. Še dobro, da se to dogaja še preden so nas napadli Rusi, ker takrat bo prepozno.

• Idioti 00:20 12.november 2025.

A si ti gledal ameriški film RUSI PRIHAJAJO . Dobra komedija . Ima pa nadaljevanje II.del , ki se imenuje RUSI SO TUKAJ in za take anglogermanske izdajalce Slovanov je že zdavnaj oprepozno ! Vid busalo s čem se tolaži ...prikaži več , še ni prepozno . Svašta pi.ka rodi , dobro, sve bez pameti , a neke bome i bez mozga !

• AdamAnt87142 10:36 11.november 2025.

Prav zato, ker je drone zelo težko sklatiti, so tako učinkovito orožje, na katerega se mora Evropa pripraviti in se ustrezno oborožiti.

• Idioti 00:24 12.november 2025.

Daj se ti za začetek oboroži s pametjo , za protidronsko oborožitev pa ne skrbi , sploh pa ne , ker ne bodo letali po SLO , za EU te naj pa boli Q , !

luckyss_1 17:57 10.november 2025.

Spet nekateri ne veste, za kaj se gre...to so posebni droni na jedrski pogon, ki jih je uspešno testiral Putin. V zraku ostanejo milijon let in imajo domet 7 svetlobnih let. Putin je zadovoljen, ker je ponovno dokazal, da je budala.

Slayer 19:29 10.november 2025.

Odjebi retard!!! Krele,pojma o pojmu nimaš!!!

ADImavasrad 07:43 11.november 2025.

Kdo se gre? Tepec. Še stavka ne znaš sestaviti pravilno, pa nam boš solil pamet 🤣

Grok 17:41 10.november 2025.

To z droni je le dokaz, da na obrambo pred droni nismo niti slučajno pripravljeni. Ne glede na to, ali so droni ruski, ali ne...to sploh ni pomembno. Tisti, ki ste proti obrambnim izdatkom: zato se rabi denar - za ...prikaži več obrambo pred droni.

• Idioti 00:15 12.november 2025.

Imam dron tistega za 500$ . Sam odleti , sam pride domov . In kako ti misliš , da mora SV nabaviti Patriote al pa S500 ,da bo z neba sestreljevala igračke .

luckyss1 09:55 10.november 2025.

Dajte mir s temi neumnostmi.Celoten NATO je pokleknil pred par drončiči za par sto evričev narejenih na Kitajskem?!. Banda nesposobna lažnivih in "voljnih" za vojno...

NickMason. 21:25 10.november 2025.

Novice so bolj v stilu igre ko prvemu na ušesa pove ,pa potem tako vsakemu naprej ,tisti stoti pove na koncu čist drugo zgodbo.

SlavaUkrajini 10:40 11.november 2025.

Ukrajinci znajo klatiti drone z neba, mi v Evropi pa ne. To je razlog več za vojaško povezavo z Ukrajino, ki nam lahko edina pomaga pri problemih z droni nad letališči.

• Idioti 00:08 12.november 2025.

Ja mi v SLO se bomo parajši z brati Rusi povezal , pa glih tako ne bo nobenega problema z droni in pazi tudi ne z RAKETAMI !! A teb še sedaj ni jasno , da je UA izgubila vojno ...prikaži več ? No sem pač jaz prvi , ki ti je to povedal !

• Kmodri_ 17:34 11.november 2025.

Ruski petokolonaši....

• Idioti 00:05 12.november 2025.

Jaz si ne dovolim, da me zmerjaš s Ruskim petokolonošem zato , ker sem Ruski prvokolonaš ! Jasno !

• rd2dmk2 09:34 10.november 2025.

dejte no mir s temi rusi. pejte pogledat na net posnetek ene amričanke, ki je bila na dopustu v SLO teden dni. med vožnjo z avtom po cesti med sežano in otočcem je nad njo letel njen dron in snemala ...prikaži veča je SLO pod njim. in predpisi ? ima dovoljenje za upravljanje drona (po domače kot imate vi izpit za upravljanje vozil). dovoljenje za snemanje nad urbanimi naselji,, nad kraji krej se zbirajo ljudje itd itd ? no kako je če pride RTV SLO na pokljuko snemat z kamero in ekipo ? dovoljenja in TNP !

• Toma 10:23 10.november 2025.

Ona lahko, ker je iz NATO ;-)

• pavel100 11:11 10.november 2025.

Na Pokljuki hočemo mir, ne pa tiste brencelne nad glavo.

• rd2dmk2 12:26 10.november 2025.

pavel100 a nad mojo glavo in dovovanje sredi naselja pa lahko brenčijo ? pred 10 leti sem na sprehodu po izletniški poti naletel na tujca. vsakih 10 m se je ustavil in naredil 2 fotki eno naprej po poti in ...prikaži večn ena za nazaj po poti. torej je posnel traso poti v nulo. zakaj neki ? za šverc ? za migrante ? za sebe da bo vozil turiste ? no dons vam google vse naredi posname vašo bajto da lopovi lahk vedo kako prist in kje pobegnt. samo sreča še vedno ne ve kako pridet do vas, samo zgaga in težave.

• Idioti 00:01 12.november 2025.

Stalno aludirate na to , da Rusi delajo te diverzije letalskega prometa po EU . Ko bi jih vsaj , saj je za nas veliko bolje , da se hecajo , kot pa da promet prekinjajo z raketami . Če ...prikaži več gremo pa naprej dron ima možnost doleta na vnaprej doloeno zem. dolžino in širino in jih pač ne morete ujeti , če mi pridejo sami nazaj kot golobi pismonoše. A u EU pa ni nobeden za Ruse . Jaz sem 100% . Zakaj dron , ko pa lahko segreješ ob pravem vetru balon, ki ga narediš iz blaga 2 velikih dežnikov in ene sveče

• rd2dmk2 19:33 10.november 2025.

a noben obrambni in napadalni minister iz EU še ni šel recimo mal na TEMU in si poiskal par reklam za drone? kaj znajo! in sedaj babica, ki ima oba kolk zanič in ne more več kruncat in vidt kaj ...prikaži večj se dogaja po ulci si nabavi en dron in vleče na ušesa. pa ji ga mali unuček malo si sposodi in gre mal okol z njim ker ga firbec matra kaj počne starejš bratec z sosedo punco tam v žbunju. ne če potem mal fali in zleti čez nuklearko ali pa letališe ..pa no. p.s. prašte na brnik za zadnji 2 leti. nobenga?

ADImavasrad 07:55 11.november 2025.

Res problem sklatit en dron. A jim očitno ni v interesu, ker bi se lahko izkazalo, da Rusi nimajo nic pri tem. Kot tudi, da je vse tole strasenje z Rusi en bulšit, na racun katerega eni krasno služijo.

Bozo53 10:43 10.november 2025.

Zanimivo, da še nobenga drona niso sklatil ali ujel, da bi vidl čigavi so?? Una prasica Kalasova pa Rutte nam na vsak način hočta vtišat vojno, no tut Uršula je zraven, prasica kleptomanska!!

Slayer 12:05 10.november 2025.

Vedno znova ena in ista zgodba ne vedo čigavi so, predvidevajo pa, da so Ruski. Kako priročno in obenem prozorno, vsaj za tiste, ki gledamo malo širše. Zelo preprosto, če ugotovite ali pa veste čigavi droni so leteli in še ...prikaži več letijo v Ameriki, boste dobili odgovor čigavi letijo pri nas. Prepričan sem, da veste čigavi so in zakaj so in obenem sem prepričan, da niso ruski!!!

Suli 11:13 10.november 2025.

To stokanje je popolna nesposobnost državnih organov ukrepati - izvajati zakonodajo, ki že obstaja. 🙄 Non stop se dogajajo isti "incidenti" oni pa samo polemizirajo 😩 in ne ukrepajo, kot bi namerno ustvarjali paniko z določenim namenom. 🤔

Slayer 12:05 10.november 2025.

Očitno teh dronov, ali karkoli že so, dejansko ne morejo sestreliti ali nevtralizirati z elektronskim motenjem signala. Saj ste lahko prepričani, da nobena država ne bi dopustila, da ji neznani droni letajo nad tako občutljivimi infrastrukturnimi objekti kot so jedrske ...prikaži več elektrarne, letališča in celo nad vojaškim oporiščem z jedrsko bombo. Tako da se sedaj postavlja vprašanje zakaj se teh dronov ne da sestreliti ali vsaj ugotoviti njihovega izvora?

Slayer 12:06 10.november 2025.

Niti enega izmed njih ne morejo sklatiti? Kaj je v ozadju vsega tega? Škoda, da se noben novinar noče poglobiti v to in se namesto tega le zadovoljijo s skrajno neverjetnimi odgovori uradnih oseb. Ker zgodbici o poceni ruskih dronih, ...prikaži več ki provocirajo NATO članice in ki jih Ukrajinci nad svojo državo lahko sestreljujejo v velikem številu, verjetno ne verjame nihče, ki ima vsaj ščepec zdravega razuma v glavi.

Slayer 12:06 10.november 2025.

Razen, če nas želijo prepričati, da je Ukrajina na vojašem področju veliko razvitejša od NATO-a, samo v tem primeru se je treba resno vprašati kam gre potem ves ta denar, ki je namenjen za obrambo NATO članic?!!!

ADImavasrad 08:04 11.november 2025.

Seveda bi ga lahko sklatili. Evo, jaz sem ga sposoben sklatit s 70 let starim 20mm PA topom M55. Enocevnim, ne rabim tricevne verzije. Ampak jim ni v interesu, da bi ga zrušili. Niso niti poskusili. Že vedo, zakaj.

Slayer 09:21 11.november 2025.

Itak, to so pravljice za retardirane ovce!!!

SlavaUkrajini 10:43 11.november 2025.

Slayer, točno tako je, kot si napisal! Ukrajina je na vojaškem področju veliko razvitejša kot NATO!!! Prav zato jo je treba čimprej vključiti v NATO, da bomo imeli tudi mi v Evropi kaj od tega. Kaj ti pomagajo jedrski izstrelki ...prikaži več in letalonosilke, če ti mali droni onemogočajo letalski promet? Še žal nam bo, da odlašamo z vključitvijo Ukrajine v NATO.

ADImavasrad 10:52 11.november 2025.

Aha, torej bo Nato prosil UA, ce se ji lahko pridruži.

ADImavasrad 11:01 11.november 2025.

Btw, dron sestrelit je v bistvu pičkin dim. Leti dokaj nizko in relativno počasi. Zakaj bi to bil problem za en avtomstski PA top? Sam sem bil v jna topovac PVO in vem, kaj zmore. Običajna trocevna postavitev je se ...prikaži več toliko bolj zmogljiva, da o bateriji niti ne govorim. Za mige pa f16 ipd res niso bogvekako huda grožnja, za nizkoleteče in počasnejše cilje pa prav gotovo.

Slayer 11:31 11.november 2025.

Sam sem bil protizračana, takrat še nismo imeli sistemov IGLA,ampak STRELA 2M in ja,dron sestreliti res ni nobena umetnost,ampak dajmo narod še naprej razdvajati in držati v strahu, kreteni retardirani!!!

Slayer 11:31 11.november 2025.

Še zadnja sveža novica za ukrokretene!!! https://www.logicno.com/politika/linije-su-probijene-a-ukrajinske-elitne-jedinice-su-u-okruzenju-uskoro-predaja.html

ADImavasrad 11:39 11.november 2025.

Vsi so govorili zelenemu, da naj vojsko umakne iz klešč, ker se zapirajo in naj rajši utrdi obrambno linijo. S tem si mocno olajsa tudi logistiko, ker je tiste v klescah zelo tezko oskrbovati. Če jih ne bo takoj umaknil ...prikaži več jih bo lahko oskrboval z zracnim mostom. Kolikor bi ta bil sploh učinkovit.

Boob 09:05 10.november 2025.

Rusi nič krivi?

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.