Na Bledu nisem bil že vsaj 5 let, v Bohinju pa 15 tako, da se mi sladko fučka za njihove vsakoletne prometne novotarije... Kar se mene tiče se komod sami sebe hebejo v glavo, mene ne morejo!
Bil na Bledu v začetku maja, gužva za znoret, prijatelj ki živi tam mi je dobromerno dejal ne hodite sem od maja do septembra, je za umret od prometa. Sicer pa kaj pomeni Bled v D jeziku?
Bled? Ne hvala. Nimajo nič. Cerkev pa malo vode okoli. Vidiš enkrat, ne rabiš več. Skrajno neugod o za Slovenske popotnike.
Pa še pravijo naj Slovenci raje ostanemo doma. Naslednja poteza je torej, da jim samo pošljemo denar ?
Kaj pa če kar doniramo denar Bled 5 1919 dobrodelno
Na Bledu nisem bil že vsaj 5 let, v Bohinju pa 15 tako, da se mi sladko fučka za njihove vsakoletne prometne novotarije... Kar se mene tiče se komod sami sebe hebejo v glavo, mene ne morejo!
Je še dosti lepih krajev po sloveniji, kjer še nimajo šminkerskega turizma.
Slovenija je tako lepa in raznolika, da se nam res ni potrebno prerivati na Bledu ali Bohinju s Kitajci, Korejci, Japonci, Indijci, ...
Moraš biti res bled, da greš na pošvedrani Bled!
Na Pokljuki bodo tudi potrebne spremembe, cele horde ljubljančanov nam smeti.
Bled je bled! Tam živi kapitan kljuka...
Bil na Bledu v začetku maja, gužva za znoret, prijatelj ki živi tam mi je dobromerno dejal ne hodite sem od maja do septembra, je za umret od prometa. Sicer pa kaj pomeni Bled v D jeziku?
🍓 Vroča dekleta čakajo na vas na 👉 𝗦𝗲𝘅𝘁𝗼.𝗹𝗶𝗳𝗲