Mogoče se tako na prvo žogo res ne zdi, ampak tudi radijske postaje z obvestili o "radarskih zasedah" po svoje prispevajo večji prometni varnosti. Zakaj? Zato, ker radio po navadi poroča o radarju še "2 uri" po tistem, ko je… ...prikaži več ta že davno zamenjal lokacijo in če se kdo zanaša na to in cestno prometna pravila upošteva le tam in zaradi tega, slej ko prej pade na mino "2 kilometra stran"...
Dokler ni simbola za prihod Orešnika iz zgornje atmosfere, se nimajo vozniki kaj bat. Še najmanj pa kaj pomeni ta kvazi prometni znak.
To je znak, da je pas rezerviran le za rinote ;-)
Tudi po Nemčiji sem moral nabaviti zeleno EURO4 nalepko. Kljub električnemu avtu.
Pomeni: pozor Renault na cesti.
Mene pa zanima ali ima še katera država razen Slovenije obvestila o radarjih po radijskih postajah?
Bi bilo še zanimivo preverit, če je še v katerih drugih državah kot v Sloveniji glavni cilj inkasantstvo.
Mogoče se tako na prvo žogo res ne zdi, ampak tudi radijske postaje z obvestili o "radarskih zasedah" po svoje prispevajo večji prometni varnosti. Zakaj? Zato, ker radio po navadi poroča o radarju še "2 uri" po tistem, ko je… ...prikaži več ta že davno zamenjal lokacijo in če se kdo zanaša na to in cestno prometna pravila upošteva le tam in zaradi tega, slej ko prej pade na mino "2 kilometra stran"...
Strogo mora opozarjati Italija.
Jaz bi pomislil da je pa to pas za lezbijke
🍓 Vroča dekleta čakajo na vas na 👉 𝗦𝗲𝘅𝘁𝗼.𝗹𝗶𝗳𝗲