Zgleda,da tudi nisi dolgo obiskoval šole,vsaj kar se pravopisa tiče.mi pa ni jasno kaj ima pri kajenju izobrazba???Kadijo tako direktorji kot uplivnice,in to v zaprtih prostorih-pisarnah,pa še nekaj,če bi jim šlo toliko do našega zdravja,bi kajenje enostavno prepovedali,tko pa .............
Definicija kadilca je taka: Cigareta je zvitek tobaka ki ima na enem koncu žerjavico , na drugem pa bedaka.
Kadilci so, kar se tiče kulture do drugih, največji primitivci onesnaževalci okolja.
Pač ne jej na terasi.
Lakam, kdajbo to pri nas. Nemorešniti malicat na terasi, da te nekdo z najnižjo izobrazbo ne zadimi!
Zgleda,da tudi nisi dolgo obiskoval šole,vsaj kar se pravopisa tiče.mi pa ni jasno kaj ima pri kajenju izobrazba???Kadijo tako direktorji kot uplivnice,in to v zaprtih prostorih-pisarnah,pa še nekaj,če bi jim šlo toliko do našega zdravja,bi kajenje enostavno prepovedali,tko pa .............
Presneto drži, da so praktično vsi fizikalci kadilci, med bolj izobraženimi pa delež pade!
Ne vem kakšna naj bi bila struktura kadilcev . Imam pa prijatelja , ki je zdravnik in kadi kot turk tudi sedaj ko je že v penziji.
Chat GP je potrdil moje mnenje. Minusarji ste torej manj izobraženi. Kvečjemu imate končano poklicno šolo ;-)