Gorenjska
8979 ogledov

Nova gorenjska regijska bolnišnica bo, kdaj pa še ni znano

Komentarjev 12
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Ljubljancan21 17:10 30.januar 2023.

    Lokacija za večino gorenjcev je najboljša v Kranju. Verjamem da severni gorenjci si želijo, da bi bila pri njih ampak za južne gorenjce je v tem trenutku ukc Ljubljana veliko bližje kot Jesenice. Moji starši so iz okolice Škofje Loke ...prikaži več in tudi sam sem tam živel Jesenice in Radovljica sta preprosto predaleč, avtocesta tudi, tako da avtocesta ne daje nobene prednosti v Radovljici! Ob tem pa tudi večina ločanov nima vinjete zaradi zdravstva je pa definitivno nebojo kupovali.

  • Avatar Žare Dolenc
    zare 21:01 30.januar 2023.

    Medicinski in podporni kader bodo pa kloni sedaj zaposlenih.

  • Avatar bobnar53
    bobnar53 09:27 31.januar 2023.

    Bolnišnica se bo gradila tam, kjer bo lobi najmočnejši in bodo posledično zmagovalci vladajoči, to pa pomeni prste v marmeladi!!

  • LolekinBolek 15:21 30.januar 2023.

    Daleč najboljša lokacija je Radovljica. Približno v sredini Gorenjske, bližina letališča, dobesedno ob avtocesti, prostora dovolj, ljudje prijazni, pa še najlepši razgled iz bolnišničnih sob.

    • Ljubljancan21 17:24 30.januar 2023.

      In avtocesta je bonus? Koliko ljudi na gorenjskem pa ima vinjeto? Po tvojem mnenju vsi? Bonus je to, da je bolnišnica najbližje večini prebivalcev gorenjske, v okolici kranja pa živi polovica gorenjcev. Čene se bo še vedno večina vozila v ...prikaži več ukc Ljubljana kar nisi nič pridubil.

    • rd2dmk2 20:48 30.januar 2023.

      ljubljančan21.. reba je gledat sredino gorenjske in sredina ni Kranj. kolk možnosti ima prebivaelc Bohinja, Rateč ali pa Jezerskega ? tisti iz skofje loke, Kranja imajo edino težavo, levo ali desno v ljubljano ali v Radovljico. je pa še en ...prikaži več vidik, če štejete potencialne paciente, prištejte Bled, Bohin; kr,goro, Radovljico pa dajte to na tehnico. a turist ne more dobit vnetja slepiča, ali pa da poje pokvarjen jegurt ?

  • rd2dmk2 09:26 31.januar 2023.

    prvič-naj se pove kaj bo ta regijska bolnica počela ? kje bodo urgentni centri ? bodo prebivalci gorenjske še vedno morali za vsak drek v UKC LJ ? kaj se bo zgodilo z obstoječi kapacitetami ? kje se bo dobil ...prikaži večl kader za novo ustanovo , in koliko se bodo obstoječe bolnice zmanjšale. glejte kranj hoče imeti vsaj še par priključkov na AC, kar pomeni da vsak blok je takoj tam in par minut v UKC, ko pa pa imate osebo v Jereki ali pa Ratečah naj gre pa kam in kako ? scoti, beam me up ??!!!

  • lojs 15:03 30.januar 2023.

    ti župani so nenasitna golazen, ki komaj čaka, da se začne kakšen večji projekt, da spet začnejo "veslat" z rokami do nenasitnega žepa ... v tej vukojebino, kdor ne krade je pa budala, oz. ga štemlajo za nesposobno budalo, naivkota ...prikaži več in nesposobneža ... zelo lepo

    • rd2dmk2 09:29 31.januar 2023.

      torej lojs, ker si fouš da ne moreš še ti si malo omastit brk ampak samo župani, naj se bolnica po tvoje ne gradi. zakaj si ne vzameš čas in si narediš transparent pa greš na jesenice protestirat. a veš ...prikaži več kam ? pred bolnico. a veš zakaj? zaradi parkirišča pri bolnici. pa ti dam domačo nalogo, ugotovi kdo je lastnik parkirne hiše pri SBJ. in če bi tam imeli prostor za zdravstvene oddelke... e potem smo pa carji. ne pa pa da fant služi na parkingu.

    • lojs 10:06 31.januar 2023.

      a si ti fovš, ker si preplačal a.ceste, železnice, predore, kakšen športen park, da ne govorimo o teš6 ... ja fovš sem ja, res je ... lahko bi bilo marsikaj ceneje, recimo davki nižji, da bi nam ostalo kaj več ...prikaži več ... očitno je bolje, da futramo to izrojeno roparsko golazen ... vem kaj je na jesenicah in vem kdo in kako se grebejo za novo bolnico, ki seveda mora bit, ampak te smodlake z leplivimi vesli, to kaj malo zanima

    • rd2dmk2 14:27 31.januar 2023.

      hm, tolk si kriv kot jest. si kaj neredil da ne bi jim tolk kapnilo v žepe ? ti si tiho in jest sem tiho in mnogi so tiho. in zakaj ? no ja lojs , povej mi bi mi ...prikaži več šel držat štengo, če bi šel jest v akcijo ? ej, grem glavo in moja jaca stavit, da bi še kakšen polen mi vrgel pod noge. taki kot ti znate velik lapat, ampak zelo hitro spizdit, ko bi bilo treba pomagat, da ne rečem še kaj hujšga.

    • lojs 14:36 31.januar 2023.

      kako bo en posameznik kaj premaknil, če je pa večina glupa ko točak ... zato so tukaj poslanci in dz, ki mora župane odžagat ... dva mandata 8 ali 10 let in konec zgodbe ... ti lopovi si podredijo lokalni ...prikaži več medij in potem vsi mislijo da je tako, kot piše ... odžagat župane, da se pojavijo novi kandidati, ki pa ne smejo biti nezameljivi ... če bo pizdarija z nesrečo, kot primer v kranju , letiš takoj!

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.