Svet
15 ogledov

"Nova Margaret Thatcher" napoveduje združitev Britancev

Komentarjev 7
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • sprehajalec 12:00 30.junij 2016.

    To si v naših časopisih bral, pa tako na faksih učijo. Še pri Angležih samih se pozanimaj.

  • maneken 13:38 30.junij 2016.

    Ja, bi si želel, da bi bilo res tako, a žal sem si vse to preizkusil na svoji koži pri njih.Kar se pa Angležev tiče, ne veš, kako so govorili, ko je umrla? "witch is dead!" si kdaj slišal za te besede?

  • sprehajalec 22:19 01.julij 2016.

    Poslušaj imel sem zelo veliko opravka z njimi za časa Margaret. Zmagala je Falklande, gospodarsko prenovila Anglijo. Ne more pripadnik nacije, ki je sposobna dati najboljše kar premore na oblast v obliki Cerarja ¸kritizirati železne lady. Ni šans.

  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 09:07 02.julij 2016.

    Ti faksa še od daleč nisi videl s tole svojo slovenščino. "Zmagala je Falklande"

  • maneken 09:54 30.junij 2016.

    ""Nova Margaret Thatcher" napoveduje združitev Britancev"Še eno Maggie Britanija ne bi prenesla. Že ena je zadosti razmajala socialo in gospodarstvo v celoti.

  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 13:05 30.junij 2016.

    Nevem kaj se ona štul notr. Sej se točn ve katera dva sta najbolj zavzeto zagovarjala Brexit pa naj ona dva vodta pa prevzemeta nase težo odgovornosti: Borish Johnson in Nigel Farage . Ne pa da se zdej na druge ...prikaži veče opirata.Sicer pa se dogaja točno to kar sem že takoj po referendumu reku da se bo:http://www.independent.co.uk/news/uk/politics/brexit-latest-news-john-kerry-leaving-the-eu-may-never-happen-despite-eu-referendum-a7108811.htmlBrexit may never happen, says US Secretary of State John Kerry Iščejo se načini da se Brexit ne bi zgodil; poleg tega pa bo izsiljevanje z napol priprtimi vrati v vsakem primeru Združeno kraljestvo pripeljalo do priviligiranih ugodnosti ki jih drugi nimajo. Pa če bo Brexit al pa če ga ne bo. Bolano.

  • maneken 12:56 02.julij 2016.

    @sprehajalec, to, kateri naciji kritikant pripada je pri dotični zadevi popolnoma nepomembno. Še celo v njenem mestu (Granthamu) so ljudje, ki znajo njene "zasluge" oceniti na pravi način. Ti si očitno eden tistih , ki vidijo rešitev gospodarstva v popolnem ...prikaži več prepuščanju trgu, (neo)liberalizmu in uničujočih udarcih po sociali, da o zlizanosti z Američani (Reagan) ne govorimo. Pa to, da je "zmagala" tisto argentinsko avanturo res ni kakšna velika zasluga Thatcherke, če vemo, da imajo še vedno drugo mornarico po moči na svetu.Meggie se v zgodovino ni zapisala z zlatimi črkami, kvečjemu morda za ozke konzervativne kroge. Kako je pa gospodarsko prebnovila Anglijo pa lahko še danes vidiš, če se zapelješ na ekskurzijo in malo pogledaš, kako živijo delavci, pa domač srednji razred...itd. Razdejala je težko industrijo in rudarstvo, to je prava slika njenega obdobja. Pa kaj bi midva o tem.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.