Avto
28 ogledov

Nove kazni za premožnejše kršitelje zakona

Komentarjev 8
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • primoz.g 22:58 07.avgust 2016.

    ne bo potrebe, bomo šli na sharia law kmalu, tam zob za zob, eye for eye

  • mph 15:41 08.avgust 2016.

    Toliko bolj, ker mu je verjetno tata kupil avtek in plačuje kazni.

  • Johan Spohan 23:03 07.avgust 2016.

    Za Pahorja drobiž kaj šele za kaplarja pri vseh provizijah in preprodajah.

  • Skippy 00:20 08.avgust 2016.

    A je bogataš, ki vozi 20 km/h čez omejitev, bolj nevaren kot revež? Ali zakaj bi plačal več? Za resne kršitelje pa imamo kazenske točke - te bogataše prizadenejo popolnoma enako kot reveže.

  • primoz.g 22:39 07.avgust 2016.

    Dobar, ni boljše kazni kot da bogatuna zjebeš da ne more vozit svoje najljubšga merđota, ops LEXUSA, ker merđo je tam samo za jugerje, in okipo ki maha z mačetami, pravi nemci že desetletja vozijo samo lexuse, je isto ko merđo ali bolji :)

  • izRODEk 22:56 07.avgust 2016.

    1. Oglobite kršitelje po sistemu več, kot imaš, več plačaš (1.200€ je za recimo Pahorja drobiž).2. Prenehajte z lažno preventivo: AVP je navadna pralnica denarja Igor Velov pa kadrovnik za strankarske nastavljence3. Močno oglobite tiste, ki dejansko kaj ...prikaži več storijo (povzročitelje prometne nesreče v vinjenem stanju ali zaradi objestne, prehitre vožnje, teh. neizpravnega vozila ipd.) ne pa zgolj, da polnite proračun. Zaradi mene, če se nekdo vozi mrtvo pijan - vse, dokler nekomu ne skrivi lasu - takrat pa udri po njem - za zgled ostalim.4. Omogočite dejansko izvedbo dela v splošno korist kot odplačilo globe revnim (in tudi nerevnim). Ne z nekim bedastim delom na Rdečem križu. Naredite kartončke, v katere se vpisujejo opravljene delovne ure v podjetjih, ki izvajajo dela v javno dobro. Kar se sedaj dogaja je, da župani prijateljem podpisujejo opravljene ure brez, da jih opravijo, politične nasprotnike pa mučijo na žgočem soncu ali jih izrabijo za obrtniška dela.4. Slove

  • izRODEk 22:59 07.avgust 2016.

    5. Slovenija NUJNO potrebuje AVTODROM - zbirališče, kjer se lahko norci zdivjajo!6. Slovenija potrebuje urejene razmere za taksi službe. Taksiji v manjših krajih ponoči so redki, saj so pogoji za taksi službo slabi in je zaradi tega več voženj ...prikaži več pod vplivom alkohola. 7. Država in uradniki (strankarski nastavljenci) začnite biti prijazni z ljudmi in tudi kršitelji - MI VAS ŽIVIMO! Sodniki za prekrške ste tam, da rešite zadeve po principu poštenosti ne pa, ker ste lojalni Cerarju in zmanjšujete sodne zaostanke in pritožb niti ne preberete - eno par vas je potrebno obesiti za jajca!

  • izRODEk 06:42 08.avgust 2016.

    A bogatega, ki mesečno prejme preko 30.000 evrov bolj prizadane, če ga oglobiš s 300 evri ali s 30.000? Ker, če socialno ogroženemu vzameš 300 evrov, je to v najboljšem primeru 11,19€ več kot prejme za cel mesec preživetja na ...prikaži več robu.Če nekomu, ki vrsto let prejema take prejemke vzameš 30.000, je to celomesečni prejemek s tem, da ta bogati ima na računu še 100.000-če evrov in bo, za razliko od onega revnega, brez težav imel od česa živeti.Torej, če temu bogatemu napišeš kazen za 300 evrov, - kaj se bo od te kazni naučil? Kaj bomo imeli ostali udeleženci v prometu od njegove lekcije? Zakaj bo postal boljši voznik?Dej, ne seri, ko je jasno le to, da ti ni jasno nič v življenju...

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.