Moj sanjski šiht

Nove zaposlitve: Manager brez izkušenj 1.500 evrov neto plus nagrada

Komentarjev 6
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • rd2dmk2 10:40 29.januar 2026.

nudijo skupinske vadbe in masaže ter psa. mislim, če kaj sovražim sovražim take oglase in take službe. zapomnite si nekaj jest grem na šiht zarad dnarja ( pa tudi za to da me izivi na delu bogatijo in zapolnijo mojo ...prikaži večo željo po znanju ), ne pa da se bom masiral z nekimi tipi in tepkami. kaj me morajo silit v neke skupne izlete in seanse. čuki neumni, naj si poiščejo družbo nekje drugje, ne pa pri podrejenih.

• Toma 13:49 29.januar 2026.

Bil sem vzgojen v smislu delaj-šparaj. Žal sem malce (pre)pozno ugotvovil, da se 10x (brez pretiravanja) bolj izplača: pusti službo-vlagaj, Tramp dela zate! Da 24ur/dan prostega časa ne omenjam ;-)

PomisliNaSonce 13:56 29.januar 2026.

Manager brez izkušenj bo vodil ekipo ljudi. Bravo. In to celo za 1.500 eur... da čimdlje traja :)

Garancija 08:37 29.januar 2026.

Bančnik skrival gotovino in zlato: izdalo naj bi ga razkošno življenje glede na njegov uradni prihodek 41-letni Tomi D. menda mimo pravil urejal kredite v zameno za provizijo. Osumljenec naj bi pobasal kar okoli 600 tisoč evrov.

• rd2dmk2 10:43 29.januar 2026.

folk pa jamra da nima dnarja. ej, za podkupninoima, za kupit pa ne. kako bo odplačal kredit, če nima pogojev za kredit. no kako. verjetno bo jokal na netu kako je revež in da naj mu tednik pomaga z 1919. ...prikaži več hecno mene vednozanima kaj se je zgoidilo s tisto kačo iz raja..

Tovia 17:32 29.januar 2026.

Iščeš dekle za eno noč💋? Dobrоdošli - https://sex21.fun

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.