Do sedaj je imela Amerika za vojne po svetu zgolj raznorazne izgovore, od orožja za množično uničenje, do sejanja splošne demokracije v svetu... Sedaj je še njihov kardinal izvoljen za papeža, se morda vračajo križarske vojne? Zgodovina se ponavlja, vsaj… ...prikaži več tako so me učili...
Če bo ta gospod papež Leon XIV obsodil agresijo in genocid Izraela nad Palestinci in hkrati obsodil tudi podporo ZDA v tej moriji me res zanima reakcija Trumpa , čeprav si jo približno predstavljam. Vsekakor je pa obsodba te morije… ...prikaži več , zadeva, ki morala biti pri papežu čisto na vrhu njegovega prvega nastopa v javnosti po izvolitvi. Če pa tega papež ne bo naredil potem pa o njemu ni vredno izgubljat besed. Vsekakor bo čas pokazal iz kakšnega testa je.
Par dni nazaj je Trump objavil fotomontažo kjer je v oblečen v papeža...Morda nam je hotel kaj povedati ,,he, he, ovce..
Da, plenilec zarukani, hehe
Boli me Q koga so zbral !
Sva že dva!!!
Vatikan se lahko oddahne ! Trump jim ne bo uvedel sankcij. Bodo pa verniki sankcionirani !
Tale vrhovni otročičkojebec ne prinaša nič dobrga za svet in ljudi?
Do sedaj je imela Amerika za vojne po svetu zgolj raznorazne izgovore, od orožja za množično uničenje, do sejanja splošne demokracije v svetu... Sedaj je še njihov kardinal izvoljen za papeža, se morda vračajo križarske vojne? Zgodovina se ponavlja, vsaj… ...prikaži več tako so me učili...
Lopov ! Ukradel mi je nik.
Vatikan se lahko oddahne....Dump jih ne bo napadel...
Če bo ta gospod papež Leon XIV obsodil agresijo in genocid Izraela nad Palestinci in hkrati obsodil tudi podporo ZDA v tej moriji me res zanima reakcija Trumpa , čeprav si jo približno predstavljam. Vsekakor je pa obsodba te morije… ...prikaži več , zadeva, ki morala biti pri papežu čisto na vrhu njegovega prvega nastopa v javnosti po izvolitvi. Če pa tega papež ne bo naredil potem pa o njemu ni vredno izgubljat besed. Vsekakor bo čas pokazal iz kakšnega testa je.
Dump je že vložil vlogo za kardinala....
MAGA!!!!!
🍓 Vroča dekleta čakajo na vas na 👉 𝗦𝗲𝘅𝘁𝗼.𝗹𝗶𝗳𝗲
Ali želite najti žensko za eno noč? Daj no -- Sexy24.mom
lahko tako govori, ker ni bil pri nas. pekel je par metrov stran, papa Leon
Putler si že puli preostale lase...papa je napovedal mir!
Prosim, gospod Kmodri_, Ne dvomite v našega svetega očeta putlerja, saj njegovi verniki dnevno in fanatično dokazujejo njegovo brezmadežnost.
Burja, ne dvomim, da je Putler predstavnik zla na zemlji....
Putlerju se sladko jebe za papeža...
a pasjejebci so v strahu