Zdravje /zdravje/aktualno
9555 ogledov

Novi primeri krvnih strdkov po cepljenju tudi pri mlajših ljudeh

Komentarjev 18
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • si_rob 11:00 14.marec 2021.

    Kaže se že to, da cepiva niso preizkušena. To je dejstvo. Preizkušajo ga sedaj na vseh Zemljanih po vseh celinah. To je neplačan preizkus, ki so ga odobrile vse vlade sveta. Tudi naša, zato nosi odgovornost za vse smrti, ki ...prikaži več se bodo zgodile po cepljenju, ne glede kaj bluzi "stroka", saj je tudi le-te enako odgovorna. Vsak, ki vam vbrizga cepivo je odgovoren tudi, če se izgovarja, da tega ni moral vedeti.

  • vzev 11:50 14.marec 2021.

    Kovid preboliš tako, da komaj veš da ga imaš, ali pa še to ne. Pri cepljenju pa imaš vročino, utrujenost, bolečino,... Potem se pa idi cepiti, če pa ima cepivo večje stranske učinke, kot pa kovid sam.

  • Avatar lolekbolek
    lolekbolek 11:49 14.marec 2021.

    Sem 100 procenten, da ni nobene povezave s cepivi, saj na TV vsi igralci v tej govnovid tragikomediji, pravijo da je cepivo varno.

  • mph 11:15 14.marec 2021.

    Pred davnimi leti je prijatelj in sosed pri 20 letih doživel možgansko zaradi anevrizme in ima posledice vse življenje. Prijateljica pred letih prav tako na možganih, takrat je imela 25 let. Anevrizma pri otroku od enih znancev. Daleč od covid ...prikaži več cepljenja. Teoretično je vse možno, dodatna pazljivost ne škodi, panika pa lahko naredi ogromno škode, ker covid je ubil 20 milijonov ljudi, trajno naredil invalide pa verjetno tudi nekaj takega. Je pa astra z največ stranskimi efekti, to je pa nesporno.

    • vzev 11:49 14.marec 2021.

      Ja kovid, je ubil, 20 milijonov oseb. In to so bile večinoma stare nad 80 let. Pa še to kaj vse štejejo kot smrt zaradi kovida, krepko poveča število smrti. Te po 28 dneh, po tistem ko si pozitiven za ...prikaži več kovid, povozi avto. Si umrl zaradi kovida. Če pa par ur po celjenju umreš, bodo pa iskali vse možne razloge, da bi smrt pripisali čemu drugemu, kot pa cepljenju.

    • mph 12:14 14.marec 2021.

      @vzev, ne bo držalo, so že na začetku bolj ali manj dosledno ločevali smrti zaradi covida ali s covidom. To so antivaxx izmišljotine, enako kot glede posledic zaradi cepljenja. Cepljenih je bilo do sedaj na stotine milijonov oseb, bi morali ...prikaži več kar po ulicah ležat trupla, če bi cepivo ubijalo. Večinoma so pa res umirali predvsem predebeli, kar pomeni tudi metabolno nezdravi, posledično slab imunski sistem, ... itn. Vendar tudi kar nekaj takih, ki ne spadajo sem noter.

    • Avatar Leon
      Leon 12:20 14.marec 2021.

      Kje ste našteli 20 milijonov mrtvih ?

    • vzev 12:48 14.marec 2021.

      @mph, to ni antivaxx izmišljotina. Sem se lani smejal, ko sem na youtubu gledal posnetek, kjer makedonska zdravnica na njihovi tv razlaga kako se štejejo smrti za kovid (in da tudi prometne nesreče so šteli poleg). Potem sem pa prebral, ...prikaži več da tudi v Sloveniji delajo enako neumnost. (https://novice.svet24.si/clanek/novice/slovenija/6005b4a91db65/ce-okuzeni-s-koronavirusom-umre-v-prometni-nesreci-gre-v-predalcek-covid-smrti).

    • vzev 12:50 14.marec 2021.

      In hočem samo napisati, da kakšna je razlika med cepivom in kovidom. Umreš zaradi krivih strdkov, pa si okužen za kovid, si avtomatsko umrl zaradi kovida. Pa ni važno kakšno si imel prej stanje. Pri cepivu je pa čisto drugačno. ...prikaži več Lahko umreš par ur, po cepljenju, pa iščejo sto in eno razlago za smrt.

    • mph 15:49 14.marec 2021.

      @leon, imaš prav, napačno cifro gledal https://www.worldometers.info/coronavirus/#countries, še vedno ne spremeni razmerja koliko jih morda utegne imet posledice zaradi celjenja, ali od covida

    • nina 16:28 14.marec 2021.

      Posledice cepiv se bodo šele pokazale.

    • mph 22:42 14.marec 2021.

      @nina, konkretno kaj pa naj bi se pokazalo, če si dobil nekaj, kar je stimuliralo tvorbo protiteles in nič drugega, na bistveno bolj varen način kot prebolelost? Kar pa vemo iz zgodovine, se je pokazalo, da je preživelo na stotine ...prikaži več milijonov ljudi, ki bi jih sicer pohabile ali pobile bolezni za katera imamo cepiva.

  • Avatar Leon
    Leon 10:45 14.marec 2021.

    "Težko rečemo, da so ti neželjeni dogodki povezani s cepljenjem in bi se lahko zgodili, tudi če oseba ne bi bila cepljena," je dejala Mateja Logar. Po njenem "se je treba zavedati," da se v zgodnjih fazah cepljenja strogo beležijo ...prikaži večo prav vsi neželeni učinki je pred dnevi dejala vodja svetovalne skupine za covid-19 . Draga gospa lahko bi jih tudi avto zbil ali klavir na glavo padel do smrti in bi policija vse zabeležila . Kdo bo svečko prižgal za njihove dušice ?

  • Avatar pantani
    pantani 12:21 14.marec 2021.

    Ajde ovce oz. budale, hitro v vrsto po dozo komplikacij oz. smrti!!!

  • si_rob 11:08 14.marec 2021.

    Vse vlade so za ta poizkus dobile lepe denarce, ki s podporo stroke, ki so prav tako kupljeni( se opravičujem redkim izjemam, ki ne morejo do medijev)udejanjajo agendo. In tu so tudi mediji, ki si ne upajo objaviti drugačne poglede ...prikaži več na vse to sranje, ki se nam dogaja. Poleg vse nesreče imamo na vladi "Velikega diktatorja", ki v vsem tem neizmerno uživa in izkorišča priliko za rušenje slovenske demokracije.

  • Avatar Syn
    Syn 13:06 14.marec 2021.

    StTo AZ čimprej v smeti, ker je to res prava Ruska ruleta, ne Sputnik V, ki je bistveno bolj kvalitetno cepivo. Če lahko sploh govorimo o kvaliteti pri teh substancah.

  • Janez 12:33 15.marec 2021.

    Logarjeva pravi, da povezave z cepivom ni, če pa je....Sama sebe negira. Torej zavedajte se vsi tisti, ki boste imeli posledice zaradi strdkov, da ste kolateralna škoda!!

  • janez864 12:41 14.marec 2021.

    Vsevednega obramboslovca Kacina vprašajte.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.