Avto
21913 ogledov

Novi vladi mora biti v interesu, da pospeši e-mobilnost v Sloveniji

Komentarjev 12
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • PaPajapopi 07:54 05.junij 2022.

    g. novinar...popolno nakladanje v term članku ! Modernizirati dolino Soče ! Že sedaj je popolnoma preveč razne moderne navlake, da jo ne naštevam. Namesto, da bi promovirali brezmadežno, čisto dolino Soče brez modernizacije, hočete vso moderno nesnago ! g. Golob ...prikaži večb tega ne bo rešil, ker Kalimero si je izposodil milijarde, ki jih bo treba enkrat vrniti. Pa nismo zgradili niti ene bolnišnice za 300 milijončkov.

  • PaPajapopi 08:01 05.junij 2022.

    In pa prosim nehajte že o teh el. vozilih ! Kdo bo pospravljal vso to nepotrebno navlako, ko bo šlo vse to na odpad ? Nevarne kemikalije v baterijah in podobno. Sedaj je to modna muha, na kateri zaslužijo proizvajalci ...prikaži več in še nekateri. Podpiram , če bi imel avto na strehi sončne celice in bi se vozil samo z tem, pa še tu so nevarni odpadki.

  • ec568744f0d537874fe9d825c81b6f688d633008 12:53 05.junij 2022.

    Električni avto je dober za po mestu,potovanje pa velik rizik,že nekaj urni zastoj ki so pogosti danes ,ti bo baterija iztrošila se na mestu ,brez klime se ne da čakat in potovanje je končano.Isto velja za zimo ,naletiš na snežni ...prikaži veči namet ,problem še večji avto ogrevaš ,prideš pa nikamor,spet je potovanje končano,plus tega te morajo še reševat

  • vzev 11:24 05.junij 2022.

    Dražava nebi smela delati nič v smeri elektro mobilnosti. Zakaj bi morali davkoplačevalci plačevati, da si bogataši kupujejo električne igračke. Od njih pa nimamo čisto nič. Električni avti so pač v vseh pogledih slabši od ICE vozil.

    • vzev 11:26 05.junij 2022.

      Ko so ljudje prehajali iz navadnih mobitelov na pametne, ni bilo potrebnih nobenih subvencij, ker so ljudje opazili, da je pač pametni telefon boljša izbira, pa čeprav je bil precej dražja izbira. Pri el. avtih, pač ni prednosti in zato ...prikaži več ljudje rajši ostajajo na pravih avtih.

  • Ulrich Schaffer 13:43 05.junij 2022.

    Dragi moji dejansko se v Nemčiji hočejo znebit zalog električnih avtomobilov, saj je množična tožba zaradi ne doseganja km po tem kar pišejo. V Persche Slovenija pa poleg tega še vlečejo stranke kajti ti avti katere trenutno prodajajo imajo obnovljene ...prikaži več stare čipe katere so med kovidom ugrajevali v vozila Volkswagen Persche Škoda in Audi. Zakaj ne upajo v Slo eniji tega stra kam povedat, ker so pač goljufi. Še nekaj električne avtomobile množično ustavljajo izdelovati, seveda pa bo trg v Slovenij

  • vseimam 13:52 05.junij 2022.

    Nehajte že propagirat e-avtomobile, ker so predragi. Še huje pa je to, da je njihova izdelava ekološko zelo sporna, da ne govorim o razgradnji. Raje se posvetite problemu ladijskih motorjev kruzerjev in ladij za prevoz tovora.

  • miha.z 15:58 05.junij 2022.

    Več ko bo električnih avtov dražja bo elektrika in več bo onesnaževanja ker bo potrebno več elektrike.

  • ilija 16:59 05.junij 2022.

    Vladi je treba predlagati to kar bo Nemčija sprejela zakon v teh dneh da bo mesečna vozovnica za mestni in medkrajevni prevozi avtobus ali vlak za celo Nemčijo da bo cena te vozovnice pod 10 evrov ta vozovnica ne bo ...prikaži več veljala za hitre vlake tako da bo manj prevozov z osebnimi avtomobili pa še pomoč obojestransko zaradi cene goriva jest bi pristal celo na 50 evrov mesečno še manj bi bile ceste obremenjene,govori da da bi lahko tudi turistom dostopna vozovnica za to ceno.

  • rd2dmk2 21:59 06.junij 2022.

    pregovor pravi tistemu,ki jamra vzemi in daj tistemu, ki se hvali. tolk jamranja dobički pa na plafonu. in zdej se zamislite, ste pripravljeni čakat na avto leto in več, pa vmes ne vedet koliko bo koštal, ko bo prispel. mislim ...prikaži večm , tisiti so zreli za majhno donacijo. pošlite tisti denar meni, ko bo prišel ( če bo ) vaš avtek in si ga še vedno boste želeli, pa vam vrnem vaš denar. seveda brez obresti in kapitalskih donosov. bom zaračunal pol ležarine bank. pa še mali odstotek, da vam hranim vaš keš

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.