Pod streho /pod-streho/varcna-hisa
69954 ogledov

Novo: Kalkulator izračunal, da se najbolj splača to ogrevanje

Komentarjev 3
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • radovednica 08:08 05.november 2021.

    A ta IJS zna vse in se spozna na vse, od plenic, Covida, napovedovanja prihodnosti....in ogrevanja? Naj začnejo ti kvazi brezvezniki kot Jerala in Cizelj, pa še kdo, kaj delati konkretnega in ne pametovati ter si s tem zagotavljati obstoj. ...prikaži več Ogrevanje je najcenejše tisto, ki ga za svoje potrebe in vse vplivne faktorje (izgled in opremljenost objekta, vključno ogrevalni sistem, brez dodatnih stroškov vlaganj v posodobitve) imaš. PIKA. To vsem povem kot izkušen energetski strokovnjak in uporabik!

  • radovednica 08:12 05.november 2021.

    Dodatek vsem, ki slepo sledite tem idiotarijam. Za spremembo načina ogrevanja ni dovolj samo sprememba energenta. S tem so povezani enormni stroški, ki jih običajni uporabnik ne zmore, kljub blefu EKO sklada. Stroški pomenijo zajem novega energenta, sprememba kurilnega sistema, ...prikaži več TČ so delno uporabne če spremeniš sistem na nizkotemperaturnega (celoten nov sistem z ogrevali vred, pa dodatna izolacija, pa dodatna zamenjava oken in vrat. Koliko to vse skupaj stane? Naj povedo ti kvazi strokovnjaki!!!

    • Janez_53 09:27 05.november 2021.

      Ne vem, čemu mešaš tu zraven dodatno izolacijo objekta in zamenjavo oken. Tudi ob obstoječem sistemu ogrevanja si lahko hišo dodatno izoliraš in tako prihraniš. Glede "delne uporabnosti TČ" pa te ne razumem. Očitno nisi strokovnjak za ogrevanje, ampak le nakladaš.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.