Zdravje /zdravje/aktualno
102226 ogledov

NOVO: V dveh občinah precejšen porast novih okužb

Komentarjev 18
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Avatar Leon
    Leon 14:57 21.marec 2020.

    Minister Počivalšek pravi, da državljanom mask ni treba nositi. Zakaj jih nosijo potem oni?

    • Avatar Leon
      Leon 14:59 21.marec 2020.

      Vse skupaj je veliko sprenevedanje, je brez strokovne podlage in samo grozijo ljudem !

    • leonardo 16:04 21.marec 2020.

      Zakaj jim maske? Res ne veš? Da jim ne uide z ust preveč traparij!

    • boogin1 16:41 21.marec 2020.

      Leon Taki kot si ti, ki ne verjamejo v virus so na nebeških travnikih, Moje mnenje je, da si komunajzarji zaslužijo gnojne vile v vamp. Kjer so oni na oblasti in ko doba komunajzlov mine, ostane za njimi obubožano ljudstvo ...prikaži več in gore trupel. Tokrat vam ne bomo dovolili tega veselja. Vendar ne glede na moje mnenje, bo komunjazlom nazadnje sodilo ljudstvo in jih linčalo za vse zločine proti lastnemu ljudstvu.

    • Avatar Mark035
      Mark035 17:37 21.marec 2020.

      @boogin1 - osebno nimam veliko želja, ampak zate si pa res želim, da nekje stakneš ta virus in greš čim prej na svoj nebeški travnik.

  • Albatroz 15:35 21.marec 2020.

    Zato ker je ta virus varka za uspešno kontroliranje prebivalstva in skrito kapitulacijo tistih ki so na vodilnih mestih

  • plagiator 18:35 21.marec 2020.

    Registriral sem se samo zato, da bi podal svoje mnenje glede širjenja korona virusa in ukrepih za preprečevanje širjenja pandemije. Glede na to, da je moje mnenje obširno, se bom razpisal na v več objavah. Problem je v tem, da ...prikaži veča se ne testira več. Navodila iz Bruslja so "testirajte, testirajte, testirajte", pri nas pa ravno nasprotno - čeprav drugače navodila iz Bruslja upoštevamo v najbolj rigorozni obliki in jih običajno še zaostrimo.

  • plagiator 18:35 21.marec 2020.

    Po zadnjih podatkih o številu okuženih po občinah, je v več kot pol OKUŽENIH občin en sam okužen, in tam bi morali vse vpletene (stik z okuženim) identificirati, jih testirati in okužene poslati v karanteno - ne glede na to, ...prikaži več kako izraziti so znaki okužbe. In ko se pojavi naslednji je to rutino potrebno ponoviti. Tako bi življenje v vseh teh občinah lahko potekalo sorazmerno normalno. Obrtniki in ostali bi lahko skoraj normalno delali -> SAJ NE BI BILO OKUŽENIH. Ljudje bi se lahko prosto gibali.

  • plagiator 18:35 21.marec 2020.

    Seveda bi določene varnostne ukrepe bilo potrebno upoštevati, ne bi pa bilo potrebno vseh teh glomaznih omejitev uveljavljati za vso državo. Kacin nam je v zadnjem govoru privoščljivo zabrusil, da je ta vikend eden zadnjih, ko smo lahko še uživali ...prikaži več (morda je uživakl on - jaz nisem). Če bi upoštevali priporočilo Evrope in vseh tistih držav, ki so širitev virusa res UČINKOVITO zatrle, bi bilo takih vikendov za veliko večino države lahko še veliko - morda celo do končnega zatrtja virusa.

  • plagiator 18:37 21.marec 2020.

    Je pa morda res, da bi bilo morda potrebno omejiti prost pretok rebivalsta na območju in IZ OBMOČJA občin, ki imajo največ obolelih - recimo pet ali več. Ampak tudi tu je potrebno testirati. Še posebej je potrebno testirati zdravstvene ...prikaži več delavce. Za zgotovitev njihove varnosti in varnosti njihovih "strank". Prav nerazumljivo se mi zdi, da so bili prav oni tisti, ki so prvi - in v največji meri - prinesli virus v Slovenijoin ga tu tudi "uspešno razširili".

  • plagiator 18:39 21.marec 2020.

    Rok Marguč je prišel iz tujine in ker je odgovoren in razumen človek, se je odločil za samoizolacijo. Ker mu je bilo mar. Zdravniki, ki so smučali v Italiji (kako to, da vsi prav tam? so imeli kak seminar?) pa ...prikaži večpa iščejo izgovor v navodilih NIJZ. Morda velja izgovor za prvi val smučarjev / zdravnikov, ki pa naj bi imeli veliko več znanja od omenjenega deskarja.

  • plagiator 18:39 21.marec 2020.

    Zdravniki, ki so smučali v Italiji (kako to, da vsi prav tam? so imeli kak seminar?) pa iščejo izgovor v navodilih NIJZ. Morda velja izgovor za prvi val smučarjev / zdravnikov, ki pa naj bi imeli veliko več znanja od ...prikaži več omenjenega deskarja.

  • plagiator 18:39 21.marec 2020.

    Za drugi val, ki se je odpravil smučat, ko je bilo potovanje v Italijo odsvetovano pa ni nobenih izgovorov. Pokazati bi morali veliko več odgovorosti, zamozaščitnega ravnanja in vsaj kanček kmečke pameti. Morali bi vedeti, da zato, ker so zdravstveni ...prikaži veči deolavci še niso nadljudje odporni na viruse. Tudi o NIJZ in njihovih nasvetih bi se dalo kaj povedati glede na to, da so imeli podatke o širjenju na Kitajskem in drugod.

  • plagiator 18:40 21.marec 2020.

    Da se razumemo - globoko spoštujem delo, ki ga zdravstveni delavci opravljajo pri preprečevanju širjenja virusa in pri zdravstveni oskrbi okuženih. Brez nadaljnega si za svoje delo zaslužijo nagrado - predvsem tisti v prvih bojnih vrstah. Pa bo verjetno tako, ...prikaži več, da se bode nagrade dodeljevale po odstotkih glede na zazlužek in ne na ZASLUŽNOST.

  • plagiator 18:44 21.marec 2020.

    Razočaran sem, kako je moj prispevek spletna stran "razmrcvarila" tako, da nima ne repa ne glave - sem mislil, da uporabljajo timestamp za zagotavljanje zaporadja komentarjev. Verjetno je ta prispevek prvi in zadnji.

  • kvasetotidogajamona 07:13 22.marec 2020.

    porini si te številke v rit!!! kaj pa polovica drugih ljudi ki so okuženi in niso šli na odvzem brisa???

  • Avatar Salliliska
    Salliliska 00:40 22.marec 2020.

    Ne veste, kje najti žensko za eno noč? Pridite -- Bredhot.Com

  • Ivo 07:45 22.marec 2020.

    Upokojencem dodatke, družine, kjer imajo samozaposlene, pa naj potico jejo, če nimajo za kruh, mar ne? Upam, da končaš kot ta Marija, ki je to rekla svojim podložnikom! Bog bo že tako uredil, boš videl!

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.