Slovenija /slovenija/crna-kronika
120788 ogledov

Ob 20.40 so mu vzeli vozniško, ob 21.00 pa ...

Komentarjev 13
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
    Mehičanka76 17:30 06.januar 2025.

Prepoved vožnje pijanemu? Odvzem avta za določen čas, denarna kazen in to je to. Slovenec je na svoj avto blazno navezan in zato bi ga temu primerno bolel odvzem. Morda bi po odvzemu celo razmislil, da pijan ne bo več vozil.

• Idioti 19:41 06.januar 2025.

Ne zdi se mi pošteno ,da se pijanemu nekaj prepove , on sam pa to, radi svojega stanja zmanjšane prisebnosti ni sposoben tega dojeti . Takim je treba vzeti ključe in avto obviti z trakom in pečatirati , kot se ...prikaži večse pečatirajo stanovanja . Vsakemu pa je jasno , kaj pomeni zlomiti uraden pečat.

• Toma 23:23 06.januar 2025.

Tak ni v zmanjšanju prisebnosti ampak v povišani aroganci: kaj pa mislijo da so!

• Idioti 21:04 12.januar 2025.

Kolker jaz vidim , se na sodiščih zmeraj zagovarjajo , da so bili v zmanjšanju prisebnosti zaradi alkohola ali pa mamil .

• Plavi-mil 08:59 07.januar 2025.

Hudo, vzeli vozniško, brez veze, če bi mu vzeli ključe , ja, ne pa da mu vzamejo vozniško in se odpeljejo, budale, itak, da so bo peljal naprej, in vi naj bi bili policaji.

• Toma 23:21 06.januar 2025.

Kaj ne naročijo vlečne, budale!

• Luiseo_9688 01:52 19.junij 2025.

🍓 Vroča dekleta čakajo na vas na 👉 𝗦𝗲𝘅𝘁𝗼.𝗹𝗶𝗳𝗲

• Ender3 12:59 06.januar 2025.

Res, s takimi pa brez milosti..

• Idioti 19:46 06.januar 2025.

So mi miličniki v Novigradu vzel avto , pa smo iz Umaga prišli nazaj z "novim treznim šoferjem" in zahtevali avto nazaj . Pa so nas prešteli , eden preveč , napisali še kazen vozniku in nas nagonili , da ...prikaži več sami nismo vedeli zakaj smo sploh prišli . Drugi dan pa hvala , ker ste kabrioleta parkiral v svojih garažah !

• Idioti 19:48 06.januar 2025.

Aja enih 150 m so ga moral še porivat v blagi vzpon , ker ga niso znali vžgati . Kabrio je imel skrivne kontakte .

• Idioti 21:12 12.januar 2025.

Ja vem, da ne verjamete , kako bi šele verjeli , da sem napisal celo zgodbo in kdo je bil z menoj , za začetek pa zmerite razdaljo od PP Novigrad , do njihovih službenih garaž . Evo zmeril razdaljo ...prikaži večjo 90 m v blagi vzpon ! Ja pa tud vozniške mi niso vzel , ker se je balonček čudežno izgubil , pa samo 0.7 sem napihal po litru vina . To so bli cajti , ne pa tole dons !

• Idioti 21:25 12.januar 2025.

Ja pa ne boste mislili , da se je to dogajalo sam na Jugu , mene je pijanega zahaklala samo enkrat republiška z Vodovodne , ko pa sem bil brez dovoljenja so me policisti s Centera 2x in policisti z ...prikaži večz Viča 1x v 3 mesecih dobil brez izpita in me spustili , ker so bili veseli da sem vsaj trezen ! Tisti z Viča me je lovil še pozneje , pa so bli štosi , da spet ne bi verjel kakšni .

• Idioti 21:44 12.januar 2025.

- Policist Maček s Centra je bil pa zajeban , mora da je bil žandar v Kraljevini Jugoslaviji !

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.