Avto
32841 ogledov

Ob nedeljah sva delala jaz in župnik

Komentarjev 13
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • pericarežeracirep 08:11 31.december 2017.

    Moj poklon Ludviku, pa tudi vsem sposobnim, delavnim in korajžnim Slovencem.

  • Snežinko 11:33 31.december 2017.

    Je bil sorodnik en teden tam kot kandidat za službo. Po treh dneh jih je poslal v ku***. Malica - je ali pa (največkrat) ni, nadure so, plačane seveda ne, na koncu SAMI pospravljajo delavnico (seveda PO končanem delovnem času)...Dopusti ...prikaži več -hja, fantje so pravili, da če je vse po sreči lahko izkoristijo tam do dva tedna, več ne. Ostanek seveda ni plačan... Zgodba o uspehu, ja - na ČIGAV račun? Pa saj to ni osamljen primer, saj je (skoraj) povsod tako. Raja je bila in ostaja raja.

  • Simeon 17:11 31.december 2017.

    Čisto vse lepo le ni. Poznam Ludvika še, ko je šele začel. Saj ne rećem, da ni bil priden. A danes je malo lastnikov radodarnih do delavcev. Delavci so se mu kar precej menjavali, ker baje ni bil ravno radodaren ...prikaži več pri plačah delavcev. Je bolj šparal. Ja, če si hotel vse to zgraditi, si nekje moral šparati. Kje pa naj bi, če ne pri delavcih. Pa nepovratne denarje od države je tudi baje dobil.. Čist vse ravno ni tako kot zgleda.

  • Rado Stajnko 16:18 31.december 2017.

    Saj nič ne rečem, a velika razlika je postat uspešen pri prodaji avtomobilov, katere na koncu koncevvsi kupujemo, ali pa rudar v večni temi, (ali v 1000 in enem poklicu, kjer se "dela denar") več 100 m glokoko, ki si ...prikaži več lahko znuca roke do komolcev, pa ne bo uspešen - edino pri količini nakopanega.

  • stary1 10:00 31.december 2017.

    Koliko pa je ura serviserja pri tej firmi,,- t

  • stary1 21:17 31.december 2017.

    Ko vam na servisu zaračunajo uro mehanika več kot 50 € se nič ne sekirate, ko pa vam zidar,ali elektrikar, ali šlosar hoče imeti 7 evrov na uro pa je vik in krik , Saj smo potrošniki res bedaki da ...prikaži večda plačujemo polapismene mehanike po 50 in več evrov na uro,,Pa saj ta denar ne dobi mehanik , to dobi njegov šef ki je še trikrat bolj butast kot mehanik,, naj mi reče kdo da je mehanikarsko delo zahtevno,, vsak avto danes gre najmanj 300 000 km brez šraufanja, potem pa ga tak vržemo proč,

  • mph 10:54 01.januar 2018.

    Župniki vse življenje prodajajo ene in iste litanije, to je vse, vse pohvale pa Ludviku, ki je očitno primer delavnega človeka.

  • Avatar Jurič Zvonko
    juric 22:01 22.marec 2018.

    Tudi jst sem delal marsikatero soboto, nedeljo, praznik in tudi nočne, pa se s tem sploh ne hvalim...

  • stary1 16:07 31.december 2017.

    ,Moj sosed je imel tak malo bolj zaostalega sina pa ga je dal študirat za avtomehanika,, Povedati moram da je fante obiskoval posebno osnovno šolo in avtomehansko šolo je tudi napravil ,, menda je bil celo dober

  • LEDENA8 12:30 31.december 2017.

    Vsak ima svoje mnenje in cence,ki jih slisi od sorodnika,soseda,bla bla..... Span naj bi imel kadrovske zadeve urejene,nadure placane,tudi dopusti niso nikoli bili sporni.Moj ibfo.Kar je res,ne vm,me v bistvu niti ne zanima.Ce bi pa res bil tako slab,kot nekdo ...prikaži več napise,pa dvomim,da bi se obdrzal na trgu toliko desetletij.Bi bil muha enodnevnica in bi ze zdavnaj propadel.Kot tisti,ki so dejansko bili nekorektni do delavca.

    • Snežinko 14:37 31.december 2017.

      Glej...močno upam, da imaš prav. Kar sem spodaj pisal se je zgodilo cca. 3-4 leta nazaj. Močno upam, da se je popravil in da je zdaj tako, kot praviš. Ni pa to nobeno "mnenje" in tudi "čenče" ne, ker dotični ...prikaži veči sorodnik živi v isti bajti kot jaz in so to informacije s prve roke!

    • LEDENA8 17:54 31.december 2017.

      Ni pomembno pred kolikimi leti,on posluje ze desetletja.In ocitno ni tak bav bav,ker ce bi bili delavci resnicno nezadovoljni,tudi menjavanje kadra ne deluje +za firmo.Pa vsaka zgodba ima 2 plati.

  • Tomo333 13:02 31.december 2017.

    Vsak tak uspeh ima ponavadi 2 plati, na eni je uspešen Ludvik, na drugi pa 100 delavcev in na tisoče strank, brez katerih Ludvik seveda ne bi bil "uspešen". Uspešni so vodje, pri katerih je zadovoljna velika večina delavcev in ...prikaži večin strank. Med delavci je vedno veliko takih, ki nadrejenim lezejo v r.., in tudi takih, ki samo kritizirajo. Tale o "bomo neodvisni na področju elektrike" je bila pa čisto mimo, ker sicer novega transformatorja ne bi rabili.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.