Slovenija
57 ogledov

Občina Maribor: Med Štukom in Lentom je rizična os

Komentarjev 8
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • malonaokoli 09:13 11.april 2016.

    ob poplavi neznanih drog vam nobena strategija ne pomaga, laboratoriji imajo raziskovalno nalogo in vsako telo se drugače odzove . Znanost ne pozna ograj.

  • malonaokoli 09:17 11.april 2016.

    jah, če iščeš čeje bodo ti vedno na voljo...mi smo domov hodili ob 23 uri v družbi članov družine ali sosedov, tako da smo se kmalu naučili, da je treba na mlajše pazit. V tem je problem, da samotarci ostajajo ...prikaži več osamljeni sredi noči.

  • d 15:58 10.april 2016.

    bebčki nam vladajo, bebčke imamo za sosede

  • 4krogci 18:55 10.april 2016.

    Zdej boste postavlal ograjo zato k so trije vzel prevelik odmerek al kaj??

  • Žurnalček 22:40 10.april 2016.

    Cepci spodaj , sploh veste kako zgleda kompletna neograjena obala Drave , ki se najprej spušča do reke pod 45°, nato pa še enih 2 metra navpične obale , kjer pa ni stopnic za ven pridet nikjer ! PTM Kangler ...prikaži več , bolj so ti bli važen radarji kot pa ograja , ki bi morala stati že od vekomaj tu ! Še v LJ je pijan Anglež padel najprej čez 1m zid 4m globoko na betonski vrt Makalonce , se dvignil , nakar je padel čez 1m ograjo vrta 3 metre v Ljubljanico in se srečno rešil na splav Makalonce , rešil bi se tudi na železne stopnice malo naprej ! Če ne bi bilo stopnic za ven , bi bil ravno tako pokojni !Še vam spodaj . Sam sunek vetra lahko odpelje otroški voziček v Dravo , ni treba biti nič pijan ali pa če človek na sprehodu klecne kolena na strani reke !

  • principiumnovum 15:49 10.april 2016.

    Kakšni bedasti predlogi. Pa to je za znoret, kakšni idijoti vladajo v naši državi. Da ne omenjam nesposobne novinarje... Ali ne bi bilo pametneje študente obremeniti s študijem, zmanjšati štipendije, poceniti študij in študentske vozovnice ter zvišati davke na alkohol ...prikaži več ter cigarete? Vi kreteni bi pa milijone vrgli v neko trapasto ograjo od katere ne bi nihče imel nobene koristi razen nekih usranih eldeesarskih gospodarskih kriminalcev, ki bi zopet ugodno prišli do občinskih oz. državnih poslov.

  • d 15:58 10.april 2016.

    enako kot pri cestah, ker je bilo lani vec smrtnih zrtev so se bebčki spomnl postavlat kolicke na avtocesto ... kot da bo to pomagalo

  • Vesna Dolšak 01:11 06.maj 2016.

    Kake oslarije. Počasi bomo ogradili vse reke, potoke, jezera in mlake? Jaz sem 1 x padla pred bivšo Veliko kavarno, ker je tam butasto postavljena "gobica" iz betona, jaz je pa nisem videla, ker sem zijala okoli in ne pod ...prikaži več noge, pa sem se prekucnila čez. Če bi dali okoli "gobice" ograjo, bi se pa zaletela v ograjo. Kje pa še imajo reke obrobljene z ograjo? Saj je hudo za svojce teh fantov, ki so se utopili, ampak treba se je pač zavedat, kaj delaš. Niso bili stari 5 let, ampak 20. Če pa de 5-letnik v reko, je eno, če pade 20-letnik pa nekaj drugega. 100 x sem hodila in kolesarila ob Dravi, podnevi pa tudi ponoči in niti 1 x nisem padla not. Mogoče, ker sem bila trezna in tudi ne pod vplivom kakih drugih substanc. Vsaka polnoletna oseba odgovarja zase, za svojo varnost ... kake ograje, lepo vas prosim?! Pa kje bomo še naštimali ograje?

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.