Slovenija
5057 ogledov

Dars z vlogo za tretji pas na štajerski avtocesti, kmalu tudi za primorsko

Komentarjev 12
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • 209e2c6214dc81fb3f0c12ca0e235ef9e399b13a 13:38 01.avgust 2023.

    spremeniti odstavni pas v vozni pas je res velika sprememba, velika sprememba bi bila, če bi tako kot Italijani širili avtoceste z dodatnimi pasovi 3 plus odstavni pas, kar pa se ob državni skrbi za narod skoraj zagotovo ne bo ...prikaži večo zgodilo. Nek uslužbenec DARS-a mi je pred leti rekel; "Na DARS-u se vedno kradlo je in kradlo se bo."

  • bobubob 12:34 01.avgust 2023.

    Urediti tire, pa tranzit na vlak. Ohranimo okolje, povečamo varnost, pa še ceneje bi bilo, kot graditi še en pas in obenem krpati še železnico iz časov Avstroogrske. Ampak ne, v teh Butalah je nemogoče storiti karkoli učinkovito in enostavno. ...prikaži več. Zarotniki vemo, zakaj. Preplačani denar se mora porabiti tu, za domače voluharje, gradili pa bodo itak tujci.

    • Skias 13:58 01.avgust 2023.

      Jap železnica je pa res izpod kritike. Naprimer če rabiš z avtom in voziš po predpisih relacija Murska Sobota - Koper 286.4 KM (2 H 46 MIN) rabiš za isto razdaljo z vlakom Število prestopov 0 Potovalni čas 05:24 in ...prikaži več to je še najhitrejši vlak. Če zamudiš prvi vlak bolje, da greš z avtobusom saj naslednji rabi neverjetnih 08:32

  • Facja 14:06 01.avgust 2023.

    Poklicati na odgovornost vse iz DARS in MZIP izpred nekaj let, ko so gradili protihrupno ograjo proti Vrhniki. Tedaj se je že vedelo, da bi bil potreben 3 vizni pas+ odstavni. Preklete brihte so zapravljale denar, namesto, da bi tedaj ...prikaži več razširile AC. Tole s temi OVS in OVD s strani DARS je zavesa, ker se Bratuška boji, da jo bo nardo linčal septembra, ko pridejo z dopusta.

  • wolfenstein 15:05 01.avgust 2023.

    "Dars je oddal vlogo za razširitev štajerske avtoceste, za razširitev primorske pa naj bi jo še ta mesec, je danes prvi poročal Radio Slovenija. Kaj to pomeni v praksi?" V praksi to pomeni, da nekateri že načrtujejo polnjenje žepov, čeprav ...prikaži več jim je jasno, da 3. pas ne bo prinesel rešitve, saj so današnje prometne razmere na avtocesti izključno posledica vse večje centralizacije države in ne posledica slabe prometne ureditve. Ampak ovce so zato, da se strižejo.

    • Facja 20:12 01.avgust 2023.

      Res se ne bi spuščal v konfliktno debato, ampak pojdi katerikoli dan na Ljubljansko južno obvoznico in poglej kamion pri kamionu, vse stoji proti Primorski...to ni centralizacija države, ampak globalno prevelik tranzit (čez Slovenijo). In napaka je bila, ko so ...prikaži več "kekci" AC speljali na Ljubljano, zato vsi tuji tovornakarji občudujejo Ljubljansko barje, tranzit bi moral stran od Ljubljane.

  • Facja 14:09 01.avgust 2023.

    Pobuda za DPN je že bila, pa jo je MZIP umaknil, ravno zaradi "trajnostne debilnosti" pred enim letom, sedaj pa so stara jajca vložili nazaj, da bi naredili vtis, da "DELAJO". Poznam DARS in MZI, matr so to eni voli, ...prikaži več ki se kopajo v denarju in se jim jebe za ljudi. Samo še na "elektriki" so hujši, tam okoli ELES-a in posameznih Elektro Lj, MB, Primorske...to so javnosektorski paraziti. Banda.

  • Skias 13:49 01.avgust 2023.

    Denar na svetlo, drve, ki jih tako radi mečejo pod kolena pospravit pa projekt predat kitajskim strokovnjakom in bomo imeli v 2 letih po celi državi avtocesto in železnico tako o kateri naši še sanjati niso sposobni!

  • miha.z 06:36 02.avgust 2023.

    Precej časa bodo potekala dela za pas, ki je že narejen.

  • Pepi 08:43 02.avgust 2023.

    Lahko naredijo 6 pasovnico na celem avtocestnem križu,pa to ne bo nič pomagalo,namreč na koncu avtoceste se ves promet zgrne na eno ozko vpadnico,pa naj bo to Koper,Maribor,Jesenice Ljubljana ,ali keri kol izvoz iz avtoceste,ki je v nadaljevanju reguliran z ...prikaži več 5 semaforji na 50m,ki delajo vsak po svoje,drugo so nesreče,videla sem v Ameriki na lastne oči,pet velih vlačilcev,ki so malo večji ,kot evropejski in šest osebnih avtov,cesta NI BILA ZAPRTA,v dveh urah je bilo vse spucano

  • crniovcar 09:06 02.avgust 2023.

    Pet let se bodo sestankovali kdo bo delal ( več pobral) delal bo sigurno kolektor. Pet let bodo pa delali !!!!!!!!!

  • jan631 09:34 02.avgust 2023.

    Namesto, da bi državo decentralizirali bodo raje denar razmetavali za nove pase, da bomo lahko vsi iz cele Slovenije hodili na delo v LJ.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.