Avto
1660 ogledov

Objavljen bo uradni seznam najboljših avtošol

Komentarjev 6
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Ivo 11:32 11.avgust 2015.

    Bedarija in protiustavno, saj iz trga izloča vse šole, ki nimajo kandidatov za učinkovito statistiko. Gre za sprenevedanje AVP, saj dobro vedo in tudi priznavajo, da gre pri statistiki za goljufanje. Boljša kot je šola po statistiki, več goljufa (mar ...prikaži več niste to napisali med vrsticami??)

  • Ivo 11:34 11.avgust 2015.

    Ali je AVP povsem brez idej kako se lotiti dviga kvalitete v šolah vožnje? Dovolijo 100 in več s.p. šol in zdaj bi statistiko objavljali... Tile s.p.ji imajo vsak po tri kandidate in vi boste javno objavili kaj? Kje je ...prikaži več Nataša Pirc Musar, ko jo rabimo?

  • Lavdan 17:42 11.avgust 2015.

    Prava statistika bi bila tista, ki bi povezala prekrškarje in tiste ki so krivi za nesreče z avtošolami. Na primer dvajsetletnik zleti s ceste in se ubije ali kdo drug umre zaradi njega, bi bil zanimiv podatek iz katere avtošole ...prikaži veče je prišel ali še celo ime njegovega inštruktorja.

  • kekec3778 10:23 11.avgust 2015.

    Malce primerjam z mojim faksom. Imel sem vrhunskega predavatelja (resda je njih bilo bore malo), ampak v tem primeru je slo res za odlicna predavanja. Na izpit sem sel z obcutkom, da vse znam. IN...padel. Torej...je dober predavatelj tisti, ki ...prikaži več ima najvec pozitivnih izpitov?? Zelim povedat, da sta potrebni 2 stvari. Kvaliteten predavatelj in ucenje/delo ucenca. Tako je bilo na tem svetu od vekomaj in bo trajalo na veke vekov.

  • Ivo 11:36 11.avgust 2015.

    Se pravi najboljše šole bodo tiste, katerim bo AVP prodal pole v elektronski obliki kasneje ali kako bo to videti? Tile članki so tako tako... Pa kaj dejansko na AVP mislijo, da strokovna javnost je pa neumna? Zskaj Velov ne ...prikaži več odstopi, če ne zmore kvalitetnega in učinkovitega nadzora izvrševat? Z rezultati, seveda...

  • kekec3778 10:34 11.avgust 2015.

    In se en razmislek. Tudi za maturitetne rezultate je zano, da so dolocene regije! Slovenije uspesnejse od drugih. npr. Bezigrajska gimnazija je itak vedno v vrhu. Torej, ce je dolocena regija na maturitetni statistiki slabsa, bo najverjetneje tudi tukaj. Zakaj ...prikaži več je temu tako, je ptrebna velika razprava. Ampak, potem je tudi predavatelj v avtosoli slab? Lahko, da je vrhunski, ampak ima pac material kakrsnega pac ima.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.