Slovenija
62960 ogledov

Obsedno stanje v nekaterih trgovinah: "Kot da se pripravljajo na konec sveta"

Komentarjev 22
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Facja 11:35 30.april 2025.

Dobro sem pripravljen...tako kot na vsak drug dan. Nič posebnega nisem kupil, ni več ne bom pojedel in nič več ne bom zapravil. Taktiko uporabljam že cel čas, tudi za "veliko noč", pa za božič, novo leto in vse dni ...prikaži več v letu. Nimam kartic, ne zbiram pik, nisem "zvest" trgovcu...nateg nad nategi, a jaz se ne dam kupil tisto kar rabim, borim se proti pretiranemu potrošništvu.

• Zebra12 11:48 30.april 2025.

Verjetno tudi nisi debel in nimaš minusa na bančnem računu.. Danes smo postali potrošniška družba in taki kot si ti, (in jaz), smo v manjšini. Jaz grem v trgovino s kolesom in kupim samo tisto kar potrebujem - hrane tudi ...prikaži več ne mečem v smeti.

• munja 12:23 30.april 2025.

Vse se da kupit dva ali več dni prej, ljudje so vedno bolj butasti in rinejo v trgovino zadnji dan. Res so danes penzije, kar je še podvojilo gnečo, ampak saj več kot vse druge dni v letu ne moreš ...prikaži več pojest. Katastrofa!!! Zadnji sploh ne grem v trgovino, nikoli pred prazniki. Sem šel pa lani za božič, ker sem nekaj pač pozabil in sem videl nekoga, ki je kupil 3 kom /3x po deset kom/ toaletnega papirja!!!??? Zgleda da so ga s...li na veliko...

• Ender3 22:17 30.april 2025.

Se gledal zadnjič balkancavkini, ki razlaga založenost in cene v kitajskih trgovinah. Zanimivo je bila izjava, da kitajci raje kopujejo kuhinjske serviete kot pa toaletni papir. Očitno komunizem dela čuda.

Zala 17:44 30.april 2025.

In polovica te hrane bo v ponedeljek končala v biološkem zabojniku. Je kdo rekel, da je pri nas kriza?

• Ender3 22:13 30.april 2025.

Po pripovedovanju opozicije vlada v sloveniji huda revščina. Celo upokojence pošiljajo na ulice, da delajo sceno in ikonografijo..

• maček 13:23 30.april 2025.

Ma naj zapravljajo, samo škoda ker bo šlo veliko v smeti.

• Ender3 22:11 30.april 2025.

Od sendvičev bolj malo odpadkov ostane. 🍣

• Ender3 13:14 30.april 2025.

Povsod ista scena ! Ko se poklopijo prazniki in nekaj dni zaprtih trgovin ob tem pa, še izplačilni dan za upokojence je to kapitalistični čredni nagon..Damjan pa je naredil še spisek nujnih potrebščin za vsak primer, če pride do izpada ...prikaži več elektrike..Nikoli ne veš kako in s čim nam lahko zagrenijo življenje...Mnogi pa, kar celi teden uživajo ob Jadranu. Res nam gre dobro pravi dopusti pa se sploh še začeli niso..

• maček 13:22 30.april 2025.

A si ti pastir, ki imaš nas za čredo?

• munja 21:34 30.april 2025.

Kakšen pastir, on še sebe ne zna obvladat, kaj šele kakšno čredo.

• Ender3 22:09 30.april 2025.

Imata sreče, da vaju obvladuje Pastir zaprte v kleti. Ostali se svobodno pasemo kjer nas je volja. Zato janševe 🐑🐏🐏 nimate kaj dosti prostora za striženje.

• johan 22:50 30.april 2025.

@Ender3 Ko je Ender nevoščljiv na ovce in spet omenja klet. Pa tako sanja o njej HAHA

StarMačk 19:43 30.april 2025.

Hebo vas Lidl, ve se kdo tam kupuje! Spar in Mercatorju nista imela nobenih težav s primanjkovanjem bilo katere robe!

• Ender3 22:05 30.april 2025.

Nisi ravno pravi, da delaš reklamo za Mercator in Spar. Oba sta čez palec najdražja trgovca. Sploh pa, kdo bi še dodatno čakal na vrsto, da ti narežejo 10 dag salame.

• jakec1575 23:59 30.april 2025.

nas hofer je popoldne sameval, vse sadje pa na skonto. edino cevapi so pa sli, ne pa tudi vse ostalo meso in pleskavice. a ste fukjeni s tem clankom?

Leon 11:35 30.april 2025.

Čudim se, da bralec iz Trebnjega ni okrivil vlade Goloba. Verjetno bodo dodali Janezovi sledilci ,da je kriv 1 Maj, ker traja 2 dni .

• McBobo 14:05 30.april 2025.

Take obtožbe, da so vsi drugi krivi samo vi ne, je domena vas komunajzerjev.

• Harrisonao_2263 17:40 18.junij 2025.

🍓 Vroča dekleta čakajo na vas na 👉 𝗦𝗲𝘅𝘁𝗼.𝗹𝗶𝗳𝗲

• Dieta 11:59 30.april 2025.

Še dobro, da je Janša pri dvojih na EPP sestanku in njegovi lakaji s kamerami, zato niso videli teh prozorov. Vajeni smo, da je VSE kriva Golobova vlada za Ruparja pa še UDBA. Bog se nas usmili, če zmaga Janša !

• Toma 12:06 30.april 2025.

Res je, takrat ne boš imel kaj jest, revež debilni!

• Ender3 12:59 30.april 2025.

Toma ampak, debilni boste ostali debilni..V kleti ob polisalami boste jamrali kaj za vse so levaki krivi..Reveži slaboumni iz grbavim na čelu..

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.