Slovenija /slovenija/crna-kronika
25 ogledov

Oče napadel sinovega sošolca, ga davil in mu grozil

Komentarjev 19
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Janez_53 09:56 21.januar 2016.

    Zopet enostransko pisanje, brez da bi preverili zgodbo druge strani! Kolikokrat beremo o pojavu agresivnosti, psihičnem in fizičnem nadlegovanju in izsiljevanju med osnovnošolci! Pisec članka je pogrnil na celi črti, ker ni preveril vseh dejstev v celotni zgodbi!

  • mirac 12:33 21.januar 2016.

    Ne podpiram takega obnašanja in vedenja staršev. Vsekakor je potrebno otroke vzgajati tako, da povedo, če prihaja do nasilja nad njimi, mislim na vrstnike. V vsakem primeru je o tem potrebno obvestiti vse vpletene strani in se skupaj pogovoriti. Takole ...prikaži več obnašanje starša nikakor ni primerno in edino pravilno bi bilo, da ga primerno kaznujejo za to. Pa katerakoli stran ima prav, takole se zadeve ne rešujejo. Najprej se o tem obvesti pristojne v šoli, če se nič ne "premakne" pa policijo in ostale institucije.

  • asmas 13:11 21.januar 2016.

    ma kaj bom obveščal pristojne v šoli-- se mal hecaš al kaj-če nekdo svojega froca vzgaja v "cerarja" bo prej ali slej prišel nekdo ,ki mu bo pokazal pravo vzgojo.Vsem povem,če se bo nekdo konstantno spravljal na moje potomce in ...prikaži več ko bom ugotovil,da so ti izmečki otroci raznih veljakov bom stvari vzel v svoje roke ter tem mulcem pokazal kako se pravilno vzgaja .to bom potem pokazal tudi njihovim staršem.Nikakršne milosti do razvajencev ne toleriram

  • punca05 11:54 21.januar 2016.

    se strinjam....poden od podna tale spletna stran. Redko zaidem sem in še takrat, ko pridem mi je žal

  • punca05 11:54 21.januar 2016.

    točno. Jaz bi tožila še Žurnal

  • alibaba 18:15 21.januar 2016.

    In kaj pričakuješ da bojo naredil?VELIKI NIČ! Ne šola ,ne socialna,ne policija.

  • Boris Odreitz 21:59 21.januar 2016.

    asmas SDS

  • Boris Odreitz 22:04 21.januar 2016.

    kakor koli žće nasilje ni v nobenem primeru sprejemljivo

  • Boris Odreitz 22:06 21.januar 2016.

    Na kaj bi se pa sklicevala ? vsekakor moraš imeti kar nekaj oprijemljivega za tožbo. Lahko bi te tudi Žurnal tožil za klevete Punca !

  • dhoo 11:11 22.januar 2016.

    Zaradi maltretiranja sošolcev otroci po svetu delajo samomore, tu pa nekateri pametujejo, da svojega otroka ni potrebno zaščititi. Potem pa tudi varnih točk, ko so otroci v nevarnosti, ne potrebujemo, naj se kot " otroci ulice ", znajdejo kakor vedo in znajo.

  • Janez_53 12:47 22.januar 2016.

    Saj iz prispevka sploh ni razvidno, kateri od otrok bi naj "izvajal nasilje" nad drugim!!! Torej nakladaš na pamet!

  • max 11:56 21.januar 2016.

    Kakršen fotr tak je sin,ko se je sošolec uprl nasilju pamža je umes posegel kretenski fotr. Mulca preselt na oddaljeno šolo,fotra pa mastno usekat po žepu.

  • nergač 10:22 21.januar 2016.

    Dajte no Žurnalovci ostajajte rajši pri svojih zadnjicah in debeluškah, to je vaše področje. Saj niste sposobni obravnave nobene resne teme, seveda ob upoštevanju novinarskega kodeksa (audiatur et altera pars) kar je za vas španska vas. Riti riti ...prikaži več riti - samo to je Žurnal24.

  • Boris Odreitz 22:02 21.januar 2016.

    ja če je pa ta stran res tako zanič čemu jo pa obiskujete. Da ste jo pa obiskali je pa dokaz vaš-i komentar-ji seveda je prav da se govori o takih zadevah

  • miho 10:08 21.januar 2016.

    Mislil sem, da je nasilništvo kaznivo dejanje, ne zgolj prekršek: 296. člen kazenskega zakonika (KZ-1):(1) Kdor z drugim grdo ravna, ga pretepa ali drugače boleče ali ponižujoče kaznuje, ga s silo ali grožnjo z neposrednim napadom ...prikaži več na življenje ali telo preganja ali mu jemlje svobodo gibanja, ga prisiljuje k delu ali opuščanju dela ali ga kako drugače z nasilnim omejevanjem njegovih enakih pravic spravlja v podrejen položaj, se kaznuje z zaporom do dveh let.(2) Če dejanje iz prejšnjega odstavka storita dve ali več oseb ali če je bilo hudo ponižanih več oseb ali če storilec drugega lahko telesno poškoduje, se storilec kaznuje z zaporom do treh let.(3) Enako kot v prejšnjem odstavku se kaznuje, kdor povzroča nasilje ali ogroža varnost drugih na športnih prireditvah ali v zvezi s temi prireditvami.To se pravi, 3 leta zapora.

  • Presvetli 12:10 21.januar 2016.

    tukaj pa se ne strinjam s teboj!Vprašanje je kaj je v ozadju?Ali ga je tamali kateri je odletel v grmovje izsiljeval pretepal ali kaj podobnega???V BIH je naredil otrok samomor,ker so ga na wc-ju posiljevali z steklenico,ostali sošolci pa so ...prikaži več še navijali za takšna dejanja!?Vprašanje je kaj se je dogajalo v ozadju in je potrebno najprej vedet to,šele potem nekoga obsojat,kako je odreagiral!!Tudi sam bi se postavil za svojega otroka,če bi nad njim izvajalo nasilje kakor bilo katera mama ali oče,samo je vprašanje kdo si kolikor upa!

  • Presvetli 12:41 21.januar 2016.

    Do takrat je lahko kaj hudo narobe s tvojim otrokom!Še vedno pravim,da ne vemo za kaj se je šlo!Glavna stvar v članku ni napisana,da lahko dajemo svoje argumente na to!Večinoma je odvisno od situacije in kako lahko vpliva na določena ...prikaži več dejanja šola.Če se nasilje ali bilo kaj dogaja izven šolskih prostorov in prostora pred šolo ni možno ukrepat s strani šole!

  • Boris Odreitz 22:03 21.januar 2016.

    ampak Profesorji, ravnatelji in tudi policcaji tegaa ne razumeno saj nekaterim to ne dovoljuje IQ , EQ ne mentalno ne intelektualno stanje.Zato se popolnoma strinjam s teboj Miho. Nobeno nasilje ni nikoli sprejemljivo saj obstajajo drugačni načini reševanja težav.

  • malonaokoli 07:04 22.januar 2016.

    ko smo bili še kratkohlačniki smo po pouku na bližnjem travniku sami reševali svoje probleme, tudi s pestmi, dečki iz višjih razredov pa so pazili, da se pretep ne spreobrne v nevarno igro...vsekakor je danes premalo fantovskih pretepov, ki bi ...prikaži več sproščali odvečno energijo in testosterone...starši se nikoli niso mešali v deške spore, če si koga zatožil si še krepko okoli kepe dobil za špecanje...danes kot vidim so pa dudeki pomehkuženi cmeravi, za očetovim hrbtom skriti. A ko bo velik bo pa ata šefa naklestil ?

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.