Slovenija
101 ogledov

Očeta ubili, mamo želeli prisiliti v ločitev

Komentarjev 2
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Žurnalček 19:30 24.avgust 2011.

    Kaj mešate stvari in zamegljujete resnico. Sta bila mogoče oba očeta Nemca v Partizanih? Moj je bil in še v kontrašpijunaži. Ubili so izdajalce , zaradi njihovih izdaj , je umrlo in bilo pobitih še in še Slovencev. Hoteli prisiliti ...prikaži več v ločitev ! Nekomu to izgleda kot Nemčija in ravnanje z Judi. Judi niso bili nič krivi, pri nas pa so želeli rešiti naše ženske poročene z izdajalci. Njihovi otroci so pa ostali živi, ker niso bili nič krivi, za razliko od pobitih kompletnih Slovenskih družin od strani teh istih Nemcev. Hrana ? Pa saj je vladala lakota v celi državi !!!! Otroci pobitih očetov in mam. Bili so krivi in zato končali kakor so. Vi živi otroci ste pa dokaz te selekcije kriv-nekriv in ne dvigujte preveč glav, ker za to nimate nobenega razloga. Ko so začeli vaši starši koloborirati z Nemci, niti slučajno niso pomislili na Vas, ampak na svojo Veliko Nemčijo!

  • majster1 03:27 26.december 2013.

    jaz imam tudi nemški priimek in vse kar pišeš je res,ja izdajalce so brez sojenja pokončali, kar bi lahko danes mirno kritizirali(niso jim omogočili poštenega sojenja in podobno), dejstvo pa je, da takrat še hrane ni bilo, od kje ...prikaži več bi potem vzeli sredstva za neka sojenja in podobno:moja stara mama(Slovenka) pravi, da je bila po vojni takšna lakota, da bi ji obleka padla dol, če ne bi imela pasu, toliko o tem, vsi so trpeli lakoto, ne glede na nacionalnostTakšni članki so navadne provokacije in zamegljevanja dejstev. Prekleti spletkarji, vključno z avtorico članka.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.