Magazin /magazin/film-glasba-tv
172 ogledov

Oddaji Prava ideja! grozi ukinitev

Komentarjev 8
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • bobr 14:13 09.november 2012.

    "barbatus", ti si samo potrdil to kar je napisal "naglas".v oddaji so gostili znane in manj znane zgodbe o uspehuter jim delali brezplačno reklamo.Oddaja pa zagotovo ni imela nizkih stroškov.Na primer: potovanje ekipe v ZDA ...prikaži večA na sedež Googla,posnet nek intervju, ipd.Če je oddaja tako oh in sploh napredna,bi lahko intervju opravili preko skype-a, ipd.

  • MeršolLingvist 13:16 09.november 2012.

    a za plastično mišo je pa zadosti denarja, da ima novo oddajo?

  • bobr 14:14 09.november 2012.

    če so uknili http://www.rtvslo.si/resnicnost/,potem naj tudi pravo idejo.

  • se_eden 14:36 09.november 2012.

    zame ni prava ideja tisti uspešen posel, ki je subvencioniran z €U sredstvi. je pa res, da jih mnogo podjetnikov zaradi zbirokratiziranih postopkov, ne uspejo ali pa tudi nočejo uresničiti...

  • Naglas 12:10 09.november 2012.

    Ta oddaja je iz dobre ideje o oddaji postala neko "hvalisanje" uspešnežev (roko na srce, nič jim ne zavidam, če so uspeli z lastnim znanjem in trdim delom... tudi sam sem). Kar bi oddajo naredilo tako, da služi svojemu namenu ...prikaži več je, da bi v manjšem deležu vključevala prispevek o kakšnem uspešnem podjetju z dejansko pravo idejo (neka trgovina na drobno ni neka blazna originalna ideja, kot tudi ne izdelava stavbnega pohištva ... to ljudje počnejo že stoletja, da ne bom zgubljal besed o gostinstvu ipd.), originalno idejo, idejo kjer so orali ledino in uspeli. Večjio delež oddaje pa bi lahko bili neki pravni nasveti okoli ustanavljanja gospodarskih družb, nasveti kako do kapitala za uresničitev svoje ideje, nasveti z področja avtorske oz. patentne zaščite, nasveti o pridobivanju kakršnihkoli evropskih sredstev, nasveti o postopkih pri prijavljanjih na razne razpise ....Oddaja v taki obliki kot je sedaj dejansko ne pomeni nič, je lahko le dober marketing za tiste, ki se tam pojavijo ...

  • Barbatus 13:21 09.november 2012.

    Čuj ti Naglas ali si nor ali pa si komunajzer od RTV Slovenija. Prava ideja pomeni: imeti idejo in to pravo, ob pravem času in na pravem mestu; ne glede na to kaj se dela, pa tudi, če se proda ...prikaži več drek kot si ti!!!!To je edina oddaja katera je v studio resnično prinaša podjetnike znane in predvsem manj znane v javnost, da so lahko o njih slišali. Sicer pa je tako ali tako njen termin tako pozen, da to oddajo gledamo tisti, katere to zanima in vemo kako se poslu streže.V RTV hiši pa polovica ljudi ne dela skoraj čisto nič in je potrebno tiste kateri nekaj delajo udariti po glavi. Podpiram ga. Cetinski.

  • ljimonad 17:24 09.november 2012.

    ja sej ni čuden., za takšne oddaje nimajo denarja, za raznorazne bedaste show programe pa se vedno najdejo evriči. vse bolj se nagibam k temu, da je ukinitev plačevanja, oziroma znižanje prsipevka dobra ideja, sicer katastrofalne vlade. morda pa jim ...prikaži več bo na rtv potem prišlo iz ta zadnje v možgane, kaj se naj dela in kaj ne.

  • Avatar frnazzi
    frnazzi 13:45 09.november 2012.

    Znano je, da se vodilni bojijo ljudi, ki jih po znanju in izobrazbi peljejo scat, zato pač ukinjajo njim sovražne in nerazumljive oddaje, kot se to dogaja vse od 40-tih let prejšnjega stoletja in se, zahvaljujoč vsem pritlkavim in pritlehnim ...prikaži več izdajalcem in lizačem njihovih riti, raje posvečajo oddajam, ki so polne inteligentnega naboja in se jim reče RESNIČNOSTNI ŠOU. In še namig tej zagovedeni SLO TV: zakaj uvažate tuje ali pa predvajate slovenceljske RESNIČNOSTNE ŠOVE, ko pa imate takih debilnih oddaj na tone na SLO3, zlasti ob neposrednih prenosih iz harmon'karskega parlamenta?!!!

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.