Slovenija
242 ogledov

"Odkar je otroštvo na piedestalu, smo zaščitniški tudi pri branju pravljic"

Komentarjev 7
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • mph 10:10 19.avgust 2015.

    No, vsaj trudijo se. Da bi iz Janše naredili edinega junaka, ki je osamosvojil kar sam Slovenijo in da so se partizani borili pod nacisti, domobranci pa z zavezniki proti z ramo ob rami. :-)

  • mph 10:12 19.avgust 2015.

    Khm, ja, malce deljeno imam tukaj mnenje, konec koncev gre za avtorsko delo, ki ga ne spreminjaš kar tako. Ampak se pa strinjam rezanje trebuha in to, ... ampak kot otrok, ker je bil volk "zloben" .. nisem tega nikoli ...prikaži veči sam tako doživljal. In sem od zmeraj velik ljubitelj živali.Kar pa bi dejansko morali strogo prepovedat za otroke do vsaj recimo 14. ali 16. let, zaradi obscenih grozdejstev, pravega izživljanja, .. pa je vsekakor Biblija.

  • Avatar frnazzi
    frnazzi 13:04 19.avgust 2015.

    Posluš, ti slovenček, kako boš pa potem otroku razložil, kako je bil spočet, da ne govorim o tem, kako je prišel na svet, sploh če je bil vmes še kakšen carski rez na primer. K sreči se bo froc o ...prikaži več vsem tem kar sam podučil, ker tvojim pravljicam o čebelicah in štorkljah ziher ne bo dolgo verjel!

  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 17:52 19.avgust 2015.

    Eh mislm da je v primeru Rdeče Kapice prišlo do pretiravanja. Tisto da se pa ne zaničuje določenih družbenih skupin se mi zdi pa prav ja. Krutost more bit. Sej tud akcijski filmi ne bi pritegnil če bi bili brez ...prikaži več krutosti. Če pravlijca pritegne s krutostjo + dobro zmaga nad zlim v bistvu s tem pritegne poslušalca in je nauk samo še močnejši. Da bi imel kdo zarad tega travme pa mislm da ne. Sej gre vendarle za pravljico.

  • spenjac 13:19 19.avgust 2015.

    Tudi Tom & Jerry sta se mlatila z macolami in deskami, potem pa sta se objela. Otroke je treba naučit, kaj je resnično in kaj ni resnično. Naučiti jih je treba tudi, da vse ni vedno idealno v življenju. Mulc, ...prikaži več ki pri šolskem teku zadnji priteče na cilj si zasluži malo zmernega zbadanja, ne pa pohvalo, da je bil "zadnji zmagovalec". Kako bodo ti v celofan zaviti otroci delovali, ko odrastejo? Ko bo šef popenil, da ne znajo nič narediti sami in jih odpustil, bodo šli starši do šefa?

  • Papaja Popi 08:51 19.avgust 2015.

    Bedaki vedno prirejajo stvari po svoje.Nekateri zgodbo, drugi zgodovino.................

  • leonardo 09:28 19.avgust 2015.

    Ja, pa še prav je tako. Ko sem svojemu otroku bral Rdečo kapico sem jo priredil. Lepo vas prosim, kakšno rezanje trebuha in basanje kamenja. Saj mu nisem hotel spodbuditi nočnih mor.In kako bi odgovoril otroku, ko bi me vprašal, ...prikaži več ja kako pa je babico lahko celo požrl, da so jo lahko izrezali živo iz vampa?

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.