Svet
19 ogledov

"Odločitev je zelo nevarna"

Komentarjev 3
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • dragec 23:00 27.december 2015.

    Rusi, sjebite jih

  • jakec1575 20:42 27.december 2015.

    Rekli so, da bo 3 svetovna vojan informacijska. in res je. medtem, ko nas fopajo z dnevnimi zgodbami, ki nimajo pomebmnosti v življenju, katastrofami, referendumi, se odvija v daljavi 3 svetovna vojna. Tista prava. merjenje moči, velepordaja orozja, ki poganja ...prikaži več mnoga gospodarstva evrope, ZDA, Izraela , Rusije, Kitajske, Indije in drugih proizvajalcev. Njihov "otrok" ISIS jim je usel izpod nadzora. Udarci po Evropi so bili korak predaleč. Zato zdaj sodeluje tudi Saudska Arabija v navideznem zaveznistvu. Isis v Siriji in Iraku izgublja, v Afriki je še močan. Vojan se nadaljuje. Novic o beguncih raje ni. Umrlih ljudeh tudi ne. Ker potlej bi morali "rešiti" problem, ki vsem odgovarja in proizvaja gospodarsko rast. Žalostno, a resnično. Vsem želim, da ne bi živeli na področju vojn. Srečno.

  • principiumnovum 22:34 27.december 2015.

    Gledam nemška poročila in poslušam govore nemških poslancev, še posebej Sahre Wagenknecht, ki je lepo opisala situacijo v Siriji in v amriški franšizi - turčiji, pa se ne morem znebiti občutka, kot da naši novinarji še nikoli niso slišali za ...prikaži več Kurde v turčiji. Na nemški televiziji že 14 dni kažejo posnetke divjanja uličnih spopadov iz kurdskega dela turčije, kjer turki s tanki obstreljujejo stanovanjske bloke s civilisti in pobijajo vse živo, pri nas pa v nobenem mediju nikjer nič ne zasledim!? Žurnal, najbrž je res čista jeba, da so vaši lastniki amričani.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.