Slovenija
20 ogledov

Odmor: vrzel za popuščanje

Komentarjev 4
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • dragec 08:32 31.avgust 2012.

    Drugovi sindikalisti, žežeži smo kapitalizem, imamo ga, JJ je želel nek drugo Slovenijo in jo pridno spreminja.

  • privat 07:09 01.september 2012.

    sindikat bi se moral odreci pogajanj z vlado in stemi politiki...!! ne bomo sodelovali v glufiji in kraji malih ljudi...dokler ne pride vlada ,ki ima občutka za socialen dogovor!! Kaj naši sindikati ne vidijo da so že otroci lačni,raztrgani.. nobenih ...prikaži več pogajanj več!!da ne govorimo o delavcim..ti smo ze zdavnaj odpisali bodočnost!! Bodočnost so nam zapravili..bačur,kučanič,janševac,pahorčič....in znane druge osebnosti. Kaj mislite da se bomo mi pogajali za bodočnost in kruh svojih otrok..ne!! to bomo mi vzeli....Sindikatim pa sodili za sovdeležbo pri krajah...prišel bo tudi naš dan...

  • privat 06:03 01.september 2012.

    Javni upravi je treba ukiniti malco in plačan čas za to...drugo pa so delavci ,moterji ,soferji ,cistilke..ki delajo petnajst,osemnajst ur na dan in plačanih imajo samo 8 ur in to minimalno možno plačo..čeprav ta panoga se ne uvršča v tak ...prikaži več plačilni sistem,,,zakaj tukaj pizdasta država reda ne naredi..tukaj je denar..nadure..prevare ,utaje davkov...Lastniki podjetih pa vozijo neverjetna avta,imajo prelepe vikendice,par hiš vsepovsod,jahte ,lepo žensko in par prečudovitih ljubic....miljonkrat sem že prijavljal pri pristojnih oragnih in nobenega rezultata..kot da država ne potrebuje denarja!!

  • privat 06:09 01.september 2012.

    nismo mi hoteli kapitalizma...sej veš kaj je tisti mejčkeni človek rekel..kučanić...gremo ne levo ne desno..ampak na bolje...vse drugo je kriminal ki ga policija danes ne more preganjati..nekoč pa bo lahko!! gdo je rekel da morajo trgovke nonstop delati?? imeli smo ...prikaži več plebiscit..in to je zakon nad zakoni..in kaj so kriminalci naredili?? po svoje ...vse pokradli nas pa max obremenili...verjami meni ..nekoč bojo odgovarjali..in danes oni nespijo mirno več..!! Knjige ki jih bojo lovile pa se pišejo..

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.