Slovenija

S polic umaknili sadje iz Spara, razlog je pesticid

Komentarjev 21
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • atamama 16:59 20.februar 2026.

Poreklo neznano...... toliko o jebanju slovenskih kmetov, ki morajo deklarirati vse, ostali so pa izjeme, kajne?

oven 17:01 20.februar 2026.

Nihče v Sparu se ne more spomniti, od kod so prišle. Pozivajo državljane, če kdo kaj ve, naj javi v Spar ali najbližji policijski postaji.

malonaokoli 06:33 21.februar 2026.

Zakaj se vegani in vegetarijanci nič ne oglasijo po medijih, ker jih trgovci tako sistematično zastrupljajo ?

• mateja04 17:24 20.februar 2026.

Ostalo sadje na policah je pa neoporečno, kajne? Haha...

• koala9 21:05 20.februar 2026.

Spar pa zadnje čase prodaja same strupene stvari. Bo treba spet po nakupih v Avstrijo in Italijo, tam je vsaj red. Pri nas očitno z malo podkupnine odgovornim uturijo vso možno svinjarijo. Bo pa še Spar propadel tako kot Tuš, ...prikaži več ker kupcev ne bo več.

• munja 08:52 21.februar 2026.

Ja se strinjam, ampak mislim, da je posledica to, da so jih začeli malo bolj pregledovat.

NickMason. 08:24 21.februar 2026.

Edine jagode ki so dobre so gozdne,take debele,pa če so 100x domače je čist sama voda,bolje nič kot pa to kupovat.

• munja 08:52 21.februar 2026.

Hja, na žalost je gozdnih vedno manj.

NickMason. 12:20 21.februar 2026.

No še vedno so točno tam kjer mora bit,nabirat je problem,ali pa celo jih ne smeš,narobe svet,nihče pa ne pomisli ja ,da uničujemo naravne dobrine in menjamo za asfalt ,potem je pa podnebje prevroče,a sami sebi problem delamo.

• FejstDogaja 17:20 20.februar 2026.

Ne znaš brat? Še eno darilo z Madžarske.

Človek2025_je_anus 03:03 21.februar 2026.

Jagode so itak najbolj prešprican sadje. In vse gre direkt noter. Pri jabolkih vsaj v lupini ostane in z lupljenjem odstraniš velik del pesticidov. Žal tudi vitaminov in mineralov. Pri jagodah pa ni kaj lupit.

Nika22 22:30 20.februar 2026.

І⁠š⁠če⁠š d⁠ek⁠le z⁠a e⁠no n⁠оč💋? D⁠ob⁠rod⁠oš⁠l⁠i - https://sex21.fun

malonaokoli 06:28 21.februar 2026.

Kdaj bo Slovenija prepovedala reklame za hrano ? Ves denar za reklame naj preusmerijo v laboratorije, da nas ne bodo zastrupljali trgovci s pikami, točkami, popusti !

• munja 08:53 21.februar 2026.

...predlagaj vladi, ne tukaj.

• Ender 04:33 21.februar 2026.

če uporabiti pesticid ,lahko narediš genocid, Bom dal tako sadje v soboto na mizu ko imajo mesečniki volilno koferenco v našem kraj... budu vse popapcali poznam ja njih ,,,in jaz se bum smejal ko stara mačka in potem bom volio jaz golub

• tolkkirshencw 15:08 21.februar 2026.

Če želite shujšati, se znebit i trebušne maščobe in učvrstiti trebušne mišice, se vam ni treba izčrpavati z dietami in vadbo v telovadnici. V dveh tednih sem se znebil pivskega trebuha in učvrstil trebušne mišice, moja žena pa je shujšala ...prikaži veča za nekaj kilogramov:--- https://nub.ro/iems

karjola 10:04 21.februar 2026.

Prepoved prodaje uvozene zelenjave in sadje

• mateja04 11:30 21.februar 2026.

Sploh ne razumem ljudi, ki lahko kupujejo sadje in zelenjavo v teh trgovskih centrih...Samo mimo mest, kjer je naložena vsa ta "hrana" greš, pa zavohaš kemikalije v zraku... Dokler bodo ljudje kupovali ta strup, toliko časa ga bodo trgovci ponujali.

• slinavelhagepto 19:38 20.februar 2026.

Če želite shujšati, se znebiti trebušne maščobe in učvrstiti trebušne mišice, se vam ni treba izčrpavati z dietami in vadbo v telovadnici. V dveh tednih sem se znebil pivskega trebuha in učvrstil trebušne mišice, moja žena pa je shujšala za ...prikaži več nekaj kilogramov+--- https://nub.ro/iems

• rd2dmk2 17:29 20.februar 2026.

hecno je tole- pazite zelo je hecno- slovenski čebelar ko zapakira med mora deklarirati datum do kdaj je rok trajanja in med se lahko deklarira maksimalno 2 leti. tukaj pa jagode zamrznete iz betelgeze in je rok trajanja leto 2028. ...prikaži več ja kmetje kar pojdite protestirat v bruselj. aja za kaj pa že protestirate ? da ni dovolj subvencij. letos vzamem lopato v roke in preštiham travco na vrtu pa zasadim jagode, pa maline, pa pistacijo pa se je.....te kmetje. in ja šel bom pa tud jest v bruselj po eure.

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.