Slovenija
18 ogledov

Odpuščali bodo nesposobne

Komentarjev 11
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • mph 22:51 19.junij 2013.

    Hja, tukaj se povsem strinjam in to je bila ena največjih napak v Yu. Obstaja pa še večji problem, kdo bo pa to OBJEKTIVNO in STROKOVNO ugotavljal? Dostikrat ravno taki, ki bi sami morali najprej letet. Zato se s tem ...prikaži več strinjam, morajo pa obstajat neka zanesljiva merila črno na belem.

  • joc2013 08:01 20.junij 2013.

    Če bi oba na sliki želela biti dosledna in bi začela pri vrhu, bi morala najprej odpustiti sebe.

  • Avatar atojeto
    atojeto 23:48 19.junij 2013.

    Zamenja naj vse nesposone, goljufive direktorje in nastavi samo take z najvišjimi moralnimi vrednotami in vse ostalo se bo rešilo samo.

  • zic 23:59 19.junij 2013.

    Uuuuuuuu, to boste mel pa dosti dela!!!!!

  • mirko 06:26 20.junij 2013.

    Virant se sploh ne zaveda, da je s tem zadel ogromno skalo iz granita in da si bo prej polomil svoje roke, kot pa karkoli dosegel.

  • punca05 06:50 20.junij 2013.

    nič ne bo iz tega, ker to nihče ne upa narediti, ali pa se bodo delale škode. Odpuščali tiste s katerimi se ne razumejo, sprejeli pa tiste, "ta svoje"

  • Avatar čavez
    čavez 12:10 20.junij 2013.

    Odlično konec javne uprave, sodstva,policije,vojske in predvsem parlamentarnih bedakov.

  • Šemefuky 10:09 20.junij 2013.

    Fuck, kakšni velikopotezni ukrepi za reševanje krize s strani prašičjeglavega in kvadratnoglavega. Se vidi koliko sta sposobna. Kvadratnoglavi ima naštudirano rešitev za izboljšano stanje v sodstvu tako, da jim da večji pomen in jim prenese še nekaj pristojnosti iz sedanjih ...prikaži več pristojnostih ministrstva. Se pravi, volka da čuvati ovcam. Se pa po komentarjih vidi, zakaj taki nesposobneži in folerji uspevajo, saj je toliko ovc, ki so zrele za šišanje, tako, da lahko taki drkači eksistirajo.Povsod so sposobni in nesposobni ljudje, prvi, ki bi jih potrebno zamenjati, pa so zagotovo večji del vodstev, ki dopušča in asistira slabemu delu in norim spremembam zakonodaje. V upravi je tako, da nihče ne počne in ne sme početi ničesar, kar ni s predpisi izrecno dovoljeno. Postopkov si ne izmišljajo posamezniki, kakšni so in kako potekajo pa ni odvisno od uradnikov a ne ovce? Preden nasedate PreVirantskemu načinu razmišljanja in populističnemu komuniciranju, se vprašajte, jkaj je ta gnida za vas

  • Šemefuky 13:06 20.junij 2013.

    Kaj pa če bi PreVirant - prašičjeglavi kar vse v javnem sektorju odpustil in bi on sam vse naredu prihranke pa bi razdelili med stranke in fakultete kjer predava, po moje bi to šlo?Za nagrado pa mu samo pustimo ...prikaži več poceni leteti s prevoznikom, ki ga financiramo davkoplačevalci, ko ga razni Tajnikarji in ostali finančni jebci sesujejo, da gre na kant.V normalni državi bi tega varovala žće vojska in še bi bil v nevarnosti, ker to je psihopat na oblasti.

  • Franc Zorko 23:01 19.junij 2013.

    Predlog o odpuščanju lenih in nesposobnih delavcev v JU je po svoje logičen in smiseln, problem pa je v tem, da bo o tem odločal šef, ki je morda še slabši, pri tem pa bo ščitil slabe in lene, ker ...prikaži večr so mu pač zlezli v neko odprtino, ali pa ima od njih konkretne korist. Me pa seveda zanima, kdo bo odpuščal nesposobne šefe, ki pa spet imajo svoje prijatelje in zveze še više. Kdo pa jamči, da je recimo prav minister Virant najboljši in dane bi bilo mogoče najti še boljšega in bolj sposobnega ? Glede na to, da je nekoč že bil minister, bi se morda lahko celo ugotovilo, da je kakšna njegova poteza bila škodljiva za davkoplačevalce?

  • nejansizmu 08:25 20.junij 2013.

    Gnusoba, zaradi katere imamo politično krizo, kateri je udeležen pri kraji podpisov za sklic referenduma, drugim sodi o njihovi sposobnosti...za bruhat!!!Ne drži se ga zastonj vzdevek Gregor preVirant!

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.