Slovenija
24 ogledov

Odstopiti ne namerava

Komentarjev 14
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • mph 13:40 19.marec 2015.

    Sploh pa mi gre na bruhanje, ko vidim imena tistih, ki so najbolj glasni. Bruh od bruha. Pretežno katolibanska in prodomobranska golazen, ki bi prodala še gate vseh državljanov tujcem.

  • mph 13:38 19.marec 2015.

    Vsa podpora Vebru, se povsem strinjam z argumenti. Pa tudi sicer sem ga imel od zmeraj za enega bolj poštenih politikov. Ampak desnosučne ne zanima debata, pojasnjevanje, ... desnočune zanima izključno rušenje, uničevanje države, ... bi končno prišlo do pogojev, ...prikaži več da se lahko njihov guru spet zavihit na krmilo države in trajno ustvari nov rajh. Za to se namreč gre.

  • dragec 13:47 19.marec 2015.

    Spomnim se ko je mladi desni kmetavzer vodil Telekom

  • mph 13:49 19.marec 2015.

    Uh, sorry, pomotoma zadel -, pa sem potem še +, ni pa možno izničit glasovanja. Ja, to sem že pozabil, na srečo so potem uspeli popravit drugi. Tudi Interevropo, Luko, ... so kmalu pokopali desnosučni vse v cilju, da firer ...prikaži več spet postane predsednik vlade, ko pa si to tako zelo želi. Pa jim le ni uspelo.

  • patrijarh 13:54 19.marec 2015.

    Dam si ga pel pa v vitrino postav

  • patrijarh 13:54 19.marec 2015.

    Dam si ga pel pa v vitrino postav

  • mph 19:39 19.marec 2015.

    Hmm, kot sem že ugotovil, desnosučnim niso dovolj njihova trobila ala Demokracija (kakšen štos od imena), Požarreport, ... zdaj so si za domovanje izbrali še Žurnal24, ampak mi ne zmanjša veselja za postat. :-) Še posebaj, ker slepo štepajo minuse, ...prikaži več ko videjo osovraženo ime, argumentov pa itak ni. :-)

  • mph 19:40 19.marec 2015.

    Verjetno ti je do heca s primerjavo tunela ali pa enega komunikacijskega giganta, preko katerega komunicirajo vse vladne ustanove, ki si ga bo podredil tujec.

  • mph 19:41 19.marec 2015.

    Kaj pa sem zdaj spet napisal? A katera, točko po točko, zgornja trditev ne drži?

  • patrijarh 12:28 19.marec 2015.

    Za levosučne argumentov ni sploh.

  • valerijakregar 13:18 19.marec 2015.

    naši komuinisti vsepovsod vidijo notranjega sovražnika.......le koga se bojijo ?ulice.

  • mph 13:47 19.marec 2015.

    Ti je morda znano, da je npr. Madžarska lastnica Avstrijskega Telekoma? Ali npr. Portugalska Nemškega, ... Malo si raje poglej, ko celi EU predvsem Nemci solijo pamet, ko pa gre za njihove riti, pa ta pravila ne veljajo. Tako se ...prikaži več je Merklova nič kaj tržno obnašala, ko je vzela npr. (privat) Opel pod zaščito države ob nastanku krize, ker bi bila s tem ogrožena delovna mesta Nemcev. Samo neumna država po prodala svoje paradne konje, sploh pa nima smisla prodat za meso odličnega dirkalnega konja v odlični kondiciji. Pri Telekomu gre točno zato. Pa ne samo pri njemu, je pa najbolj klasičen primer. Dirkalnega konja, ki nosi zmage prodajajo klavnici, da si nekateri na hitro in kratkoročno napolnijo žepe.

  • Naglas 13:41 19.marec 2015.

    Telekom se prodaja že kar nekaj let in kot izgleda, smo prišli do točke, ko je dejansko potrebno to izpeljat in ni več nekih bistvenih ovir, ki bi ile lahko izgovor za odložitev posla. Ko bo postal lastnik nekdo, ki ...prikaži več nima nobene politične povezave z državo (dejasko sploh ni važno kdo in iz kje), bo imel dejansko lastništvo nad "koritom", kar pomeni, da korita ne bo več! Zaradi tega se išče neke imaginarne razloge za zavlačevanje, ker bo to prizadelo tako leve kot tudi desne politike in stranke. To ni stvar komunistov ali fašistov, to je velika težava velikih stran obeh (vseh) polov, a slučajno je na oblasti bolj levi pol.Seveda se sedaj oglašajo manjše stranke, ki od "korita" niso imele nič oz. bore malo in oglaša se opozicija (v tem primeru desna), ki sedaj ob izgubi "korita" lahko le pridobi politične točke. V kolikor bi pa bil na oblasti desni pol, bi se spet oglašale te iste male stranke (če ne bi bile v vladi... seveda velja tako tudi sedaj) in opozicija (levi pol v tem prime

  • Pepe007 14:37 19.marec 2015.

    Veber je pač naročil eno študijo za potrebe stranke. Nekaj morajo tudi obveščevalci delati.Zanima me, če se naredi taka študija, ko damo tujcem delati kak tunel na avtocesti. Konec koncev je to izredno pomemben del infrastrukture, ob kakem resnem ...prikaži več potresu lahko odloča o preživetju v neki regiji ali smrti. Ali pa ob prihodu novega trgovca / dobavitelja hrane na trg. Še bolj pomemben del varnosti države. Ali pa dobavitelja nafte. Izredno pomembno. Ali pa o dobavitelju pnevmatik za policijski in vojaški vozni park. Kaj če so notri skriti kaki oddajniki?Ja, Veber bo imel še veliko dela...

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.