Slovenija
6350 ogledov

Slovenske televizije bi morale ukrepati, pa se požvižgajo!

Komentarjev 7
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Pepe007 07:58 21.september 2017.

    Članek je kar nekaj. Brezveze, če sem odkrit.. Ne more TV prevzeti naloge, ki jo imamo starši. Če starši ne morejo otroka naučiti, da se je čemu potrebno tudi odreči, potem bo težko to storila TV, ki bo skrila te ...prikaži več reklame, izdelki pa bodo še zmeraj povsod okrog. Reklame na RTV Slovenija so po tem članku najboljše. Zakaj pa tam sploh so? Ali ne obstaja RTV davek?

  • igorgeus 10:42 21.september 2017.

    Če bi otroci bili več zunaj namesto pred televizijo, zdaj ne bi o tem debatirali.

  • dchello 11:17 21.september 2017.

    Kakšna traparija pa je to? Kdo je kriv, da je izdelek tak, kot je, da je izdelek škodljiv otrokom in še komu? Oglaševalec, uvoznik, proizvajalec? KDO?

  • dusan72 01:48 21.september 2017.

    Lahko, da se motim, ampak ne vem, kako lahko v isti koš dajete zraven še Minimax, ki je (kolikor vem) "balkan" program, sicer lokaliziran tudi za SLO? Nisem ga ne vem kako gledal, ampak do sedaj sem več ali manj ...prikaži več (poleg SLO sinhro risank) naletel na reklame v HR ali SR jeziku, kar pomeni, da se jim pri takem OGROMNEM trgu, ki ga pokrivajo gladko pelje za zahteve neke male SLO. Se pa strinjam, da bi nacionalka in naštete tri SLO komercialne TV lahko kaj naredile glede tega.

    • dusan72 01:51 21.september 2017.

      Ampak dokler so to samo "ugotovitve"in "priporočila", brez konkretnih kazni (pa ne mislim tukaj o cifrah 1000€ ob katerih se navadnemu smrtniku zvrti v glavi, ampak postavite kazen recimo 500 K€... potem se bo mogoče kaj premaknilo. Do takrat bo ...prikaži več pa isto kot z reklamami. 5X lahko kaznujete komercialko s 1000€, ko so pa oni zaradi posiljevanja z reklamami medtem zaslužili ohoho...

  • Jožef Koprivnikar 13:34 21.september 2017.

    Vse TV hiše živijo iz reklam, njih ne moti sladkor, sol ali maščobe.Naloga staršev in šole je da otroka poučijo kaj in kako, Sicer pa tudi filmi polni nasilja niso ravno poučni ne koristni za razvoj otroka, pa se jih ...prikaži več le malo odvrti v poznih večernih urah, kaj pa se dogaja v glavah mladih pa je lahko še bolj usodno kot slan čips ali hamburgerji

  • Avatar Džoser
    Džoser 16:57 20.september 2017.

    Milojki Kolar se je.. za zdravje otrok.Če bi imela vnuke pa bog ne daj,da jih ima, bi sigurno drugače razmišljala. Ravno tako se obnašajo zdravniki v našem zdravstvu.Važen je samo denar,na njem nič ne piše od kje je in zakaj ...prikaži več je bil zapravljen.Ravno tako se je.. ZVEZI POTROŠNIKOV,samo, da dobijo svojo enormno visoko članarino in potem lahko flancajo narod po dolgem in počez.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.